Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 15 mars 2011

Fladder

Idag har mitt hjärta fladdrat och "rusat" i stort sett hela dagen! Det är skitjobbigt!! Så den här nya medicinen verkar inte funka nåt vidare den heller...!
Trött är jag, så jag nästan ser dubbelt så nu bara längtar jag till sängen!!

Men jag ska inte hålla på och klaga...! Jag berättar nåt som jag tycker är jätteroligt istället!! :D

Idag på den nya kursen så frågade våran kursledare om vi ville berätta om något inför gruppen och först så var det ingen som sa nåt så jag erbjöd mig att berätta om Sorgbearbetning. Det tyckte alla(?) var en bra idé och Lasse - som kursledaren heter, föreslog att jag skulle ha ett litet föredrag varvat med workshops(!), så det blev liiite mer avancerat än jag tänkt mig...! Men what the hell! Jag älskar ju att stå inför folk och prata så det går nog jättebra!!
Sen var det en annan tjej som håller på att bli döv och på grund av det lär sig teckenspråk och hon skulle ha en dag när hon berättade om det och visade oss olika tecken och alfabetet på teckenspråk! Det ska bli intressant tycker jag!! Mina barn har ju fått lära sig lite teckenspråk i skolan, så då kan vi öva tillsammans! :D

Imorgon ska jag på Socialt företagarkursen igen, men jag har lite tappat tron på att det kommer att bli nåt...! Men jag hänger kvar ett tag till så får vi se!

Nu säger jag god natt!!

Anneli.

4 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Jo precis det tar alltid en liten stund innan kommentarerna syns. Jag har ingen aning om var det ligger, hehe


Hoppas att du mår bättre snart, kram

Anneli Sjögren sa...

Lesly: Tack! Jag hoppas också att jag ska må bättre snart!! :D
Om du går in på min blogg och kollar kommentarerna under blogginlägget som heter "Tårar..." så har min kompis "tantista" lagt ut en länk och om du klickar på den så kommer det upp en bild på "mitt" gamla hus!! :D Gissa om jag blev nostalgisk - jag har inte varit där på evigheter!! :P

E. sa...

Kära Anneli.

Hoppas att det känns liiiite bättre för dig med hjärtat idag. Förstår att det känns jobbigt och att allt ditt fokus ligger där, men försök ta en stund för dig själv att varva ned och gör en medveten närvaro-andningsövning. Kanske det kan hjälpa dig att komma ner i varv ur stressen... Det hjälper mig i alla fall med den inre stressen!

Var sak har sin tid. Blossom kommer när du är redo för den:-)

Kram på dig!!
/E.

Anneli Sjögren sa...

Tack Elina för din kommentar!
Jag har tyvärr fått en skada på hjärtat p g a att min läkare inte trodde mig och det tog flera år innan jag blev tagen på allvar!! Andningsövningar och meditation har inte just nån effekt, tyvärr...! Men å andra sidan så gör stress det hela värre, så självklart är det värdefullt och bra med olika lugnande övningar! Men jag söker mig till alternativvården, för jag har bestämt mig för att bli frisk!! :D