Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 28 mars 2011

Nu ni...!!

Nu händert det grejer här ska jag säga!! :D
Jag ställde mig på vågen imorse, och döm om min förvåning - och glädje! - när vågen visade på minus 1,1 kilo sen förra måndagen!! Wohoo!! :D Midjemåttet var dock oförändrat, och det spelade ingen roll hur jag än försökte sträcka på måttbandet: jag kunde inte med bästa vilja i världen se att midjemåttet krympt...!! Ja, ja...!! Det kommer väl det också!!

Imorgon på den här nya "motivationskursen" som AF skickat iväg mig på ska jag ha en föreläsning/workshop om Sorgbearbetning! Det ska verkligen bli jättekul!! Men jag behöver läsa på lite, för nu var det ett tag sen jag höll på med Sorgbearbetning!

Ikväll ska jag ha tjejkväll/våffelfest i lokalen, så det är nog bäst att jag förbereder mitt föredrag nu på en gång för annars blir det inte gjort och jag får stå och improvisera imorgon!! Visserligen är jag duktig på att improvisera, och metoden och handlingsprogrammet Sorgbearbetning kan jag ju, men jag behöver nog en plan för hur jag ska lägga upp det!!
Så morsning och Good bye for now!!

Anneli.

4 kommentarer:

Maria sa...

Grattis till viktnedgången! Nu lossnar det ska du se :) Det låter som ett intressant föredrag, hoppas det går bra. Kram på dig

Anonym sa...

Härligt höra dig glad och nöjd med dina resultat! Tack oxå för att du har möjlighet att stödja människor i sorg, sådana som du behövs!!! Önskar dig en bra dag :) :) :) Anneli

Annelie sa...

Nu kom jag på något mer kring konversation på bloggen. Jag berättade för Janne att du funderade på antalet kommentarer jämfört med hur många som besöker bloggen. Då kom jag på att det är inte helt lätt att ändra beteenden för "mig" som läsare. Hur länge har jag läst tidningar och artiklar utan att kommentera. Att "jag" läser på bloggen innebär ingen skillnade, det finns inte i min tankemodell att ge uttryck för att kommentera eller i bästa av alla världar starta en KONVERSATION. Jag har också missat det senare, jag kommenterar både den som skriver inlägg och kommenterar den som lämnar kommentar, försöker bidra genom att beskriva att så här tänker jag osv.... Tack för dina tankeställare ...

Anneli Sjögren sa...

Maria: Tack!! Jag hoppas du har rätt om att det lossnar nu!!
Föredraget gick jättebra!! Bloggar om det om en liten stund!! :D

Anneli: Tack! Ja, sorgbearbetning är något jag verkligen brinner för och som inte bara hjälpt mig oerhört mycket - det har hjälpt tusentals människor på olika platser i världen! Det känns fantastiskt att ha tillgång till en så bra metod och att kunna hjälpa andra med den!

Ang kommentarer så har du faktiskt en poäng!! Har inte heller tänkt i de banorna förut...!
Bloggandet - som är en relativt ny företeelse - tar väl som allting annat lite tid på sig att utformas och utvecklas, och då även hur man förhåller sig till andras bloggande och kommenterande!
Jag är en fruktansvärt social person och älskar att konversera och debattera!! Tyvärr hinner inte alltid orken och tiden hålla jämna steg med vad jag vill....! :-(