Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 4 mars 2011

På kurs med Kurt

Eller med Helene rättare sagt!! :D
Nu är det officiellt: första kursen hålls just nu i lokalen!! Yay!!
Min kompis Helene har kurs i Energimassage och jag är med som tévattenkokare och försökskanin/övningsobjekt!! :D Ett jobb jag inte har något emot!
Idag var första dagen på kursen och det är två dagar kvar som jag måste "ställa upp"! Tycker ni inte synd om mig?? ;-) He, he...!

Om en liten stund ska jag ta min nya medicin för första gången. Men - som vanligt - kommer jag vara lite "olydig"...! Jag ska ju ta ½ tablett av den ena och 1 tablett av den andra enl receptet, men jag kommer ta ½ av båda istället! Den halva tabletten förstärker effekten av den jag ska ta en helt tablett av med 70 % - sjuttio procent - så jag tänker att det är nog säkrast att börja försiktigt!
Har jag nämt att jag inte litar på läkare...?!?

Janne - mannen i mitt liv, hjälpte mig att kolla med hjälp av muskeltester (som man gör med Kinesiologi och PSYCH-K) om det skulle funka att halvera dosen på den där medicinen och enligt vad musklerna i min högerarm svarade så skulle ½ tablett vara tillräckligt! Så jag testar!! Det är ju inte värre än att jag tar en hel tablett om det inte funkar, eller hur?!?
Visst nämnde jag att jag inte litar på läkare...?!?

Men nu är det dags att ta medicinen och sen väntar John Blund! Let's not keep him waiting too long!! :D Jag måste ju vara pigg och fräsch så jag orkar med all massage imorgon...!! ;-)

Anneli.

4 kommentarer:

E. sa...

Vad skönt att du fick svar på dina frågor. Känns det lättare nu, kan du andas ut? Andningen som ju är så viktig;-) som jag läste att du kommenterat på! Fniss...

Idag är det jag som nattsuddar! Var hos min karl i sju timmar, när jag tänkt var där EN!!! Djupa samtal för att komma framåt... Och jag behövde bara landa i alla tankar och samla energi nu på nattkvisten, så jag har beställt böcker på Kreativ Insikt och skrivit ett inlägg om dem på min blogg:-) VÄLKOMMEN:-)

Nu går ögonen nästan i kors, så jag ska krypa till kojs...

Kinesiologi är bra!!

Kramen!
/E.

Haze design sa...

Kikar förbi, ha det gott :-)

Maria sa...

Hej! Grattis till första kursen, och vilket skönt jobb att vara försökskanin. Energimassage lärde jag mig när jag pluggade till spaterapeut, det är riktigt skönt.

E: Vad mysigt att ha en karl man kan ha djupa samtal med. En sån måste jag också hitta. Haha.

Kram kram

Anneli Sjögren sa...

Elina: Ja, det känns lite bättre nu. Natten var jobbig för medicinen hjälpte inte så mycket... Läkaren sa att det kunde ta upp till en vecka innan full effekt är uppnådd, så det är väl bara att stå ut...! Men det ska väl bli bättre vad det lider!! :D
Ja, nattsudderi är perfekt för reflektering och ihopsamlande av tankar!! Jag älskar att vara uppe själv på nätterna!! :D

Haze: Tack för påhälsningen!! Kul att du tittar in då och då!! Det gör jag på din blogg också!! Du gör ju så himla fina smycken!! :D

Maria: Tack!! Men hittills har jag inte fått en enda sekunds massage...! Jag har bara servat med té/kaffe och hemlagad lunch... men min tid kommer!! Om en stund är det min tur!! :D