Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 5 mars 2011

Bilder från kursen

Hej allihop!! Nu är vi i lokalen och kursen är i full gång!! Jag passade på att ta lite kort när kompisen Katta övar sig på en av kursdeltagarna, under kursledaren Helenes tillsyn.
Här får Sonja massage på hand och arm. Mmmm....! :D
Här nedan får huvudet sig en duvning! Skönt, men man får inte vara så rädd om frisyren!! ;-)
Nu är det ÄNTLIGEN min tur att få massage!! Over and out för denna gång!! :D
Anneli.

11 kommentarer:

Maria sa...

Åh så skönt, jag vill också ha :D

Anneli Sjögren sa...

Ja, vi får väl se vad som går att ordna...!! ;-) Katta behöver ju öva sig...!! :D

Jenny sa...

Hårbottenmassage är bland det mest avslappnande jag vet, men håret ser så fett ut sen, så jag gör det så sällan. :(

Anneli Sjögren sa...

JAAAAAA!! Visst är det sköööönt!! :D Det är värt lite fett hår!!! :D

h sa...

...och här blir det ju bara lite rufsigt... och klienterna blir oftast väldigt kurriga... :)

Anneli Sjögren sa...

Mmmmm....! Det kan jag skriva under på!! :D

E. sa...

Härligt med massage!!! Hade jag behövt nu...

SVAR från min blogg:
Ja, det verkar vara väldigt rara människor, utifrån den kontakt jag har haft med dem:-) Spännande att besöka inspirerande människor! Var hemmet fyllt av positiva budskap?:-)

Nattsudderi är både på gott och ont... Jag övar mig på att komma i säng i hyfsad tid, men det kan vara svårt när energin flödar sent om kvällen!

Kramen!
/E.

tantista sa...

...mmm... ursäkta om jag inte säger så mycket... där ja, precis där...

Anneli Sjögren sa...

Elina: Du, det minns jag faktiskt inte...! Men på den tiden hade de lagret hemma, så det var ju fullt av deras egna grejer förstås!
Du har helt rätt i att nattsudderi är både på gott och ont!! Jag kämpar själv med att komma isäng "dagen före jag ska gå upp", men det går oftast inget vidare...!

tantista: Säg som det är: du är bara avundsjuk!!! Men Helene är tillbaka i Stockholm nu, så det är bara att kontakta henne och säga att hon behöver öva sig lite mer innan nästa kurs...!! ;-)

tantista sa...

Ja det var ungefär så jag menade - jag brukar bli väldigt opratsam när jag får massage, och bara det att titta på dom här bilderna kändes nästan som att själv få behandling:)

Anneli Sjögren sa...

:D Ja, jag förstår vad du menar!! Men jag menade allvar med det jag skrev om att du kan ta kontakt med Helene!! Hon ger också en mycket mjukare typ av energimassage för de som har smärtor i kroppen, typ fibro och sånt, så det är bara att välja vilken du vill ha!! :D