Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 23 mars 2011

Solstorm?

Igår krånglade vår internetuppkoppling hela dagen! Vårat modem funkade helt enkelt inte!
Jag har ju en "sticka" också med mobilt bredband men den krånglade också!! Det gick att gå ut på facebook en liten stund, men det var supersegt och efter ett litet tag slutade den att fungera den också!! Jag undrar varför! Och jag undrar varför facebook var den enda sida som gick att gå ut på den lilla stund det nu gjorde det...!
Jag har ju hört om Solstormarna som tydligen hela detta år kommer att störa elektroniken på vår planet och då också internet - men kan det vara på grund av det som internet inte funkade igår??
Var det nån mer som hade problem med sina internetuppkopplingar??

Eller var det för att Uri Geller ( http://site.uri-geller.com/ ) är i Sverige?? ;-)
Han var på radions "Morronpasset i P3" igår och ska vara med på TV - Kanal 5, i en ny programserie som startar på söndag:
http://kanal5.se/web/guest/fenomen/-/artikel/av/Cw99/1097/4882943/1.0

Vad tror ni om solstormarna och vad tror ni om Uri Geller?

Anneli.

4 kommentarer:

Maria sa...

Va mystiskt!! Jag måste det programmet på söndag, påminn mig gärna för jag glömmer alltid bort tv-program :) Kram på dig!

Anneli Sjögren sa...

Ja, visst var det skumt!!
Jag är rätt dålig på att komma ihåg TV-program jag med, och på söndag är jag i Västerås hela dagen och vet inte ens om jag hinner hem till 20.00, och ännu mindre skriva nåt på bloggen...! Men hinner jag och kommer ihåg så lägger jag ut en blänkare!! Kanske på fejjan också...!

Närverk sa...

Hade noll koll på detta om solstormar...

Anneli Sjögren sa...

"Nätverk": Tyvärr minns jag inte var jag fick informationen från...! Kan ha varit på TV-nyheterna eller DN...!
Hittade den här bloggen när jag googlade på solstorm: http://astrosmurfen.wordpress.com/2010/04/14/solstorm/
Här en annan blogg:
http://cornucopia.cornubot.se/2010/08/solstorm-2013.html
Och till sist från Nyheter 24:
http://nyheter24.se/udda24/36479-solstorm-kan-traffa-jorden