Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 7 mars 2011

Depp och pepp

Efter en härlig helg med mycket massage och skratt blev det lite av ett antiklimax i morse när jag ställde mig på vågen imorse - ja jag höll nästan på att börja gråta!! Jag har gått upp 1,3 kg och lagt ut midjemåttet med ännu en centimeter på bara en vecka. Igen! *STORT SUCK* Hoppas att den nya medicinen inte gör så att jag fortsätter att gå upp, för då vet jag inte vad jag ska ta mig till!! Jag har bara tagit den nya medicinen i 3 dagar, så det är alldeles för tidigt att veta hur det går med den saken...!
Och inte har den hjälpt mitt hjärta speciellt mycket heller, men det skulle ju ta upp till en vecka att få full effekt så jag får väl ha lite tålamod...

Helene som var här och hade Energimassagekursen ville att jag skulle lägga ut ett foto på teckningen som lille Noah ritade på min white board igår, så här kommer först en bild på hela tavlan där man även ser Helenes massageinstruktioner uppe i vänstar hörnet:
Det blir inte så bra bilder när lysrören är på och blixten reflekterar i tavlan, men det blev som det blev! Hoppas ni ser lite i alla fall!
Här ovan syns Noahs teckning lite bättre! Man blir glad bara av att se den, tycker ni inte!?!

Jag sitter faktiskt i lokalen och skriver detta och straxt ska jag fika med ett gäng kompisar! Så det är bäst jag sätter fart och sätter på kaffet!! :D

Anneli.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilken fin målning! Oanande talanger! Men vad i hel... händer med din kropp? Kan det vara medicinen eller? Men nu siktar vi på medicinen verkar, och att kilona ramlar tillbaka där de hör hemma - på tippen. Kram <3

Anneli Sjögren sa...

Ja, teckningen är verkligen hur gullig som helst - precis som den lille konstnären!! ♥
Jag får också lust att svära (så det osar!!!) när jag tänker på vikten...! Jag känner verkligen av de här nyanlända kilona och orkar inte ett hekto till!! Men jag vet snart inte vad jag ska göra...! Men OM viktuppgången berodde på den gamla medicinen och OM de nya medicinerna inte har viktuppgångseffekt så ska det väl lugna ner sig och börja gå åt rätt håll igen!! Jag hoppas då det, för annars vet jag inte vad jag gör!!
Tack för peppen!! ♥

E. sa...

Förstår din frustration över vikten! Det gör ju inte precis att man mår bättre..... Och så kan oro i sig påverka vikten:-/ Hoppas du finner kraft att härda ut och att, om du uppsöker en kinesiolog, att han/hon kan skapa mer balans i din kropp, så tror jag resten löser sig på vägen... Att sova i tid;-) och att äta en rejäl frukost är ju ett gott sätt att hålla vikten på!

Skön tavla han målat förresten!

SVAR från min blogg:
Visst vore det!!! Tänkte gå dit imorgon och köpa ett par fler lotter:-) Så har jag en liten samling (TILL;-))

Hihi, nu nattsuddar vi båda två (fast klockan är inte så mycket än...) och jag har precis beställt massa fina böcker och kort från Lina och Dag:-) Hon blev så glad så över hur jag hade skrivit här på bloggen. Roligt att glädja andra!:-)

Godnatt när du väl lägger dig:-) Hoppas du somnar gott!!!
/E.

Anneli Sjögren sa...

Tack för pepp, Elina!! Ja att sova ordentligt är jätteviktigt och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig snart!! (Är kvar i lokalen och sover här i natt för jag ska på ett möte i morgon så det passar ju bra att sova i stan!!)
Ja, visst är det roligt att glädja andra!! "Delad glädje är dubbel glädje" - det stämmer så väl!!

Skön liten kille målar skön stor tavla!! Jag nänns inte sudda bort den!! Den får nog vara kvar till jag behöver använda min white board igen!! Jag blir ju så glad varje gång jag ser den!! :D
God natt du också!! Sov gott - när det nu blir!! :D

Helene sa...

Fint att du la ut instruktionerna på tavlan. Tack för det! För att inte tala om det härliga konstverket av det lilla underverket! :)) Klart du ska bli frisk, slank och stark... Vi har ju massor med bra på g... och du e så bra på att hålla när du väl bestämt dig...! :)

Anneli Sjögren sa...

Tack Helene!! ♥
Nu ska jag packa ihop och åka hem till familjen! Har sovit över i lokalen - igen!! Trivs sååå himla bra här!! :D