Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 30 mars 2011

Hur mycket får man för 260 kronor?

Det tänkte jag berätta för er! För 260 kr kan man få ganska mycket när man handlar på loppis och second hand!
Jag fick: 2 muggar + en knippe bestick, en ostkniv, en plåtburk till kaffet, en lampskärm, 3 bordslampor, 1 DVD och 2 böcker! :D Allting ska till lokalen!! :D Besticken, ostkniven, lampskärmen, plåtburken och muggarna tyckte jag inte var så mycket att fota, men resten kommer här bidbevis på: Här ovan ses en "samlingsbild" på resterande fynd! Böckerna, som båda är på Engelska handlar om hur man utvecklar sin "Psychic ability"/intuition. Sånt är jag redan ganska duktig på, men det finns alltid mer att lära!!
DVD:n är en film jag aldrig ens hört talas om - En dag i livet, med bl a Morgan Freeman, Robert Redford och Jennifer Lopez. Svenske Lasse Hallström står för regin. Den ska bli spännande att se!! Jag brukar gilla både Robert Redford och Morgan Freeman! Dessa två lampor tänkte jag ha i lokalens samlingsrum, men först måste jag byta kontakterna så de går att använda där eftersom alla kontakter är jordade. Den här lampan var väl söt med sin änglaskärm!! Vet inte riktigt var den ska få stå än, men det ger sig!! Även denna lampa måste jag byta kontakt på innan jag kan använda!

Lampskärmen jag köpte ska jag ha till en lampa som finns hemma, men som jag ska ta till lokalen och som ska få stå i behandlingsrummet.

Är det nåt jag avskyr och undviker i det längsta så är det att shoppa!! MEN: second handbutiker och loppis tycker jag är ganska kul att gå på - speciellt när man gör så fina fynd som jag gjort idag!! ♥

Anneli.

4 kommentarer:

E. sa...

Ohhhhh!!!! Älskar loppisar och second-hand jag:-) Tog själv ett besök på en av mina favoriter igår och kom ut med två fyllda kassar och en matta, totalt för 230 kronor! Det du! Kommer att lägga upp det bästa fyndet på min blogg... Är lite sporadiskt i bloggandet just nu...

SVAR från min blogg:
Jag tror att det var filmen de visade som avsnitt på tv, iaf vad jag har läst mig till (jag har ju valt bort tv-kanaler)

Förstår också hur du menar/tänker kring vårt samhälle. Vi får vara positiva för den hjälp vi har och som finns att tillgå i alla fall! Det är alltid klokt att jämföra. Jag är väldigt tacksam över hur jag har bemötts och tycker att den struktur som är nu har fungerat fint. Sedan finns det ju alltid saker att arbeta på! Och ett samhälle som är anpassat efter varje enskild individ är en god tanke. Fortsätt jobba för det du tror på!

Kramar!
/E.

Maryfly Organics sa...

Vilka fynd du gjort! Visst är det kul att fynda på second! Jag köpte två vårsjalar, två halsband och ett sidobord i bambu för ca 300 kronor i helgen. Love it. Kram, karma och kärlek

Anneli Sjögren sa...

Elina:
Spännande att få se vad du har fyndat!! Loppis och second hand är toppen!! :D
Självklart ska man vara tacksam för det som är bra i samhället och den hjälp man får!! Men precis som du säger så kan man alltid göra förbättringar!! Och att se individen tycker jag borde vara självklart i ett civiliserat samhälle!! Men vi är tyvärr inte riktigt där än...!
KRAM!!! :D

Anneli Sjögren sa...

Vera: Ja, loppis och second hand är toppen!! Inte bara för att man kan fynda till en billig penning, men det är ju miljövänligt också!! :D
Kul att du också gjorde fina fynd!!
KRAAAAAM!!! ♥