Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 14 mars 2011

Tårar...

Klockan var väl inte mer än 10.00 i förmiddags och tårarna strömmade ner för mina kinder...!
Inte för att jag var ledsen..
Inte heller för att jag var speciellt glad...
Nej, dessa tårar var för att jag var såå himla berörd!

Det var första dagen på den nya kursen som AF har skickat iväg mig på och vi började kursen med att se filmen "Tisdagar med Morrie". Har ni inte sett den, eller om det var länge sen ni såg den: SE DEN!!! Det är verkligen en film som berör och handlar om vad som är viktigt i livet! Jag tror inte ett öga var torrt på oss som såg den i förmiddags!!

Annars så kunde jag ju gråta en skvätt över min vikt, men det ligger inte lika närma till hands som att jag blir förbannad!!
Idag är det ju måndag: min mät och vägdag...!
Som jag skrev härom dagen så har jag ju sen i tisdags bara ätit halva portioner och försökt att dricka lite mer istället - fast inte samtidigt!! Vitsen är ju att krympa magsäcken så man blir mätt på mindre vilket gått över förväntan jättebra!!
Men så var det ju vågen....!
ETT ynka hekto ner...!! Ja... jo... ett hekto åt rätt håll, men jag hade ju hoppats på liiite mer...! Måttbandet var just inget snällare det heller - ingen förändring...!

Jag har sett över min viktutveckling och den ser ut som följer:
Sen jag helt plötsligt började gå upp i början på oktober förra året har jag gått upp 8 kg på 5 månader och 3 dagar. Det är typ 1½ kilo i månaden om man slår ut det på den tiden!! Och det utan att jag gjort någon som helst förändring vad gäller mat och motion!! Det enda annorlunda var att jag nånstans i den vevan började ta full dos på den medicinen jag åt då...!
*Suck* :'-(
Vi får verkligen hoppas att det vänder nu, för jag orkar inte plussa på ett enda hekto till!!

MEN!! Nu skiter vi i det!! :D Nu ska jag sätta på lite fika, för alldeles straxt kommer Katta och Nettan, och lite senare kommer några kompisar till = TJEJKVÄLL!!! :D

Anneli.

7 kommentarer:

E. sa...

SVAR från min blogg:

Åhh, åhh, åhh, fina ni allihop, mina härliga, underbara, nya vänner!!!:-) VÄRME till er alla!!!

Anneli, lyssna in kroppen och vad du behöver just nu. Önskar att allt ordnar sig för det, men allt som sker är som det ska...

Fick senaste numret av Blossom magazine idag:-) Ljuvligt!! Men har läst i det förra, som jag råkat lägga i en tidningskorg. Stod massor om ayurveda! Intressant!

Kram tebax!
/E.

Lesly Valencia sa...

Hej allt bra med dig? Ska se "Tisdagar med Morrie" tack för tipset, ja juste du bodde ju här, vad roligt, jag kommer att gå dit ofta. Har börjat promenera från Bandis till Högdalen nu :) tar bussen därifrån till skolan :)

Hade så bra

Anneli Sjögren sa...

Elina: :D Jag försöker lyssna på kroppen, men är för stressad för att fatta tror jag...!
(Varför är det alltid lättare att hjälpa andra...??) Men jag vet ju att allt är som det ska - i alla fall på ett större plan!
Endera dan ska jag prioritera att läsa Blossom! Tack för inspirationen!! ♥

Lesly: Nä, inte särskilt bra...! Har fått ny medicin för hjärtat som inte heller hjälper! Det känns lite tröstlöst och tar mycket energi från mig...! Men jag har bestämt mig för att fixa det här, så jag jobbar på det!! :D

Jag bodde på Idögränd 2 - vet du vart det ligger? Lägenheten längst ner i hörnan!! Mitt sovrum var det i hörnet ut mot Trollesundsvägen, så om du går förbi så kan du ju titta upp och hälsa från mig!! ;-)

tantista sa...

Right about här nånstans dådå? Du måste ha bott där när vi började brevväxla för jag känner så väl igen adressen...?

Anneli Sjögren sa...

tantista: JAAA!!! Exakt!! Meen vad träden har vuxit!! Ja, det var dit som dina brev dunsade ner i brevlådan den första tiden vi brevväxlade!! :D Ååååååh! Va nostalgisk jag blir!! På den där lilla bergknallen under våran balkong har jag lekt många gånger!! Och man ser ju mitt gamla sovrumsfönster också!! *Ler med hela mitt väsen*

Lesly Valencia sa...

Hej Anneli, ja jag har blivit riktigt stark sen jag började i november, det är jätte kul med framsteg.


Hehe jag kollade nu på länken. Då vet jag var det ligger. Ska vinka om jag går förbi :)

Hade så bra, Kramar

Anneli Sjögren sa...

:D :D :D