Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 16 mars 2011

Tävlig + Kurs X 2

Eller nästan 3 faktiskt...! :D

9.00 imorse började kursen i Socialt företagande, men det var inte så mycket vi kunde göra idag för innan vi har fått tag på några personer så vet vi inte riktigt hur vi ska gå vidare...! Svårt att förklara så jag försöker inte ens!!
Det gjorde i alla fall så att vi fick gå tidigare och då stack jag iväg till den andra kursen (den som AF skickat mig på) och hann vara med på sista timmen! :D

Ikväll ska jag till min PSYCH-K-kompis, men vi ska INTE balansera varandra denna gång! Vi ska göra Sorgbearbetning! Hon har redan gått en Sorgbearbetningskurs för mig för ett par år sen och vi har länge pratat om att både hon och jag skulle behöva bearbeta några relationer till och nu äntligen bestämde vi oss för att sätta fart!! Perfekt när man kan hjälpa varandra med sånt!! :D

Och så var det Tävlingen...! Jag har en knepig fråga som var en av frågorna på en tipspromenad jag var med på för några år sen. Så här lyder frågan:

Vilket tåg går oftast?
1. 7.55
x. 12.59
2. 18.27


Fundera på det ni och när ni tror att ni har svaret så skriv det i en kommentar!!

Tyvärr vinner man inget annat än Ära och Berömmelse - men vad är det för fel med det??

Lycka till!! :D

Anneli.

8 kommentarer:

tantista sa...

¡ʇʇǝ ı ʇʇǝ ɹåƃ ʇǝp ɹöɟ x

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Så klart!! :D Du é dutti, du!! ;-)
Ära och Berömmelse till dig!! :D ♥

E. sa...

SVAR:

Tack Anneli!! Vad roligt att du tycker det:-) Jag satt med block och penna i mitt knä och orden bara flödade... Älskar att skriva! Kanske skulle satsa på journalist som Maria;-) Men jag tror det kan vara ett för stressigt yrke för mig, fast det finns ju många arbetsområden!

Vad synd att du inte får effekt av andningsövningar och meditation:-/ Som du skriver så kan det ju vara värdefullt ändå, att du bara sätter dig ned och tar det lugnt... Hoppas du kan finna den hjälp du söker!

VARM kram!
/E.

Anneli Sjögren sa...

Tack Elina!!
Jag tycker också om att skriva!! (Det är väl därför man bloggar...!)
Jag har bestämt mig för att bli frisk och då vore det väl själva den om jag inte blev det också!! :D
KRAM!!!

Maryfly Organics sa...

Haha, jag älskar sådana där kluringar! Fast varken jag eller Tommy lyckades lösa det, men när jag tjuvkollade på tantistas svar så var det ju hur enkelt och självklart som helst. Precis som livet är ibland.

Anneli Sjögren sa...

Ja, eller hur!?! Jag kunde inte heller klura ut svaret på den där tipspromenaden!! Men av nån anledning har jag lyckats komma ihåg både fråga och svar de här åren!! :D

tantista sa...

Maryfly Organics, det är så skönt att få klå Anneli för en gångs skull! Jag utmanade henne på Lumositys spel Memory Matrix och hon fullständigt sopade mattan med mig. När jag spelar det spelet kräver jag total tystnad och fokusering, Anneli däremot spelar samtidigt som hon pratar i telefon med mig och samtidigt som hon uppfostrar sina kattungar till att inte välta ner vaser från bordet - och ändå klår hon mig...

Anneli Sjögren sa...

:D ♥ :D
Japp!! That's who I am and that's what I do!! ;-)