Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 1 mars 2011

Mår inget vidare...

Jag skulle kunna ha samma titel på det här blogginlägget som det förra, för här sitter jag igen...!! *Suck* Jag blir så trött på mig själv...!
Jag tänkte att jag skulle uppdatera hur det (inte) går med vikten: Upp 4 hg och typ samma midjemått som förra måndagen.
På ca 4 år hade jag lyckats gå ner 14 kg med mycket möda och stort besvär, och nu på bara några månader har jag gått upp lite drygt hälften av de kilona! Det är inget kul...! Min kondition har kraftigt försämrats och jag har fått mer ont i knän och fötter. Det är en mindre bedrift bara att ta sig upp för trappen!! Sad but true...!
Och hjärtat ska vi inte tala om...! I två dagar har det fladdrat, slagit oregelbundet och supersnabbt och trots att jag tog full dos på medicinen igår så har det hittills inte blivit nån förbättring...! Det är verkligen asjobbigt!!! Tur att det inte är så många dagar kvar till jag ska till Cardiologen...!

Jag ber verkligen om ursäkt för detta deprimerande blogginlägg!! Jag ska skärpa mig - jag lovar!! Att vara glad är mitt naturliga tillstånd, men när det nu är som det är så orkar jag inte fejka glättighet och glädje...! (Och varför skulle jag??) Men jag mår ännu sämre av att må dåligt om ni förstår vad jag menar, så imorgon ska jag peppa mig igen och försöka se det positiva i tillvaron!! :D

Anneli.

10 kommentarer:

tantista sa...

*klappar på Anneli* Klart att man måste få säga som det känns, nån gång - speciellt på sin egen ägandes blogg där man är ibland vänner:) Vet du vad som händer sedan, efter torsdagens undersökning? Får du en återbesökstid eller får du tala med doktorn direkt?

ecomuffin sa...

Man behöver faktiskt inte vara glad och glattig jämt, eller se allting positivt. Vi vet du är en glad människa, men vi förstår att vissa faktorer påverkar. Och som tantista sade: Det är din blogg och du skriver vad du vill på den. Kram, karma och kärlek

Maria sa...

Vad tråkigt att höra Anneli. Jag vet ju precis hur det är att inte orka vara glad och uppåt hela tiden, ibland går det bara inte! Och så får det ju vara också. Sen tar man sig alltid ur det igen och återgår till sitt normala glada tillstånd, för det är ju så man vill vara. Hoppas verkligen att du mår bättre snart, styrkekramar från mig <3<3<3

Anneli Sjögren sa...

tantista: Jag har inte en susning vad som händer sen!! Det blir en överraskning!!
Tack för klapparna!! KRAM!!
Vera: Nej, man får ju må som man mår...! Så är det ju! Men det är verkligen inte mitt naturliga tillstånd...! KRAM!!
Maria: Det får ju vara som det är tills det blir nån ändring, och det känns iaf lite bättre idag! Tack för styrkekramarna och kramar tillbaka!!

Jannica sa...

Hoppas du mår bättre nu och att allt med lokalen har gått bra. Vad tråkigt du gått upp i vikt, får hoppas de hittar en medicin som du inte går upp av, så du mår bra! Ha de bäst. Kram

E. sa...

Imorgon är det torsdag!!! Hoppas det går bra för dig då... Försök håll ut tills du finner en fungerande medicin... När kroppen är i balans kommer allt att falla på plats. Rekommenderar återigen Blossoms tidning:-) Finns många fina tips där!

SVAR från min blogg:
Ja, absolut! Prova en kinesiolog när du har råd... Men de är nog, som inom alla områden duktiga på olika sätt. Jag gillar Lasse jag går till vädligt mycket. Han håller till i Arvika, där jag numera bor en bit utanför (Värmland). Och du? Fråga på!;-D

Kramen!
/E.

Lena sa...

Tråkigt att du inte mår bra. Jag hoppas att du mår bättre snart och att läkarna kan hjälpa dig. Det är dock inte lätt ibland att tampas med hälsan! Det är ett kämpande vissa gånger. Det känns som jag hamnt i en svacka också. Men jag kör med min träning och det känns alltid skönt efteråt!

Härligt att du uppskattar mina bilder. Jag hoppas ju att det uppskattas av mina läsare så det känns roligt när folk tycker om dom.

Det känns alltid positivt att komma hit och läsa dina inlägg tycker jag och du verkar som en underbar människa tycker jag!

Anneli Sjögren sa...

Jannica: Tack! Ja, jag mår aningens bättre nu och hoppas att de kommer på nåt rikitgt bra på Cariologen imorgon! Gärna en medicin utan biverkningar som jag inte går upp i vikt av...! Vågar man hoppas...?? Kram tillbaka!!

E: Japp! Imorgon är det torsdag...! Önskar att det var fredag så undersökningen låg bakom mig...! Det är väl just att min kropp inte är i balans som är problemet...! Men jag kämpar på och vill komma i balans!
Jag bor på landet utanför Avesta, Södra Dalarna men är född och uppvuxen i Stockholm.

Lena: Tack för dina fina ord!! :D
Jag försöker ha lite bilder på min blogg också, men jämfört med din så ligger jag i lä BIG time!! Tyvärr har jag ingen riktig kamera heller, utan fotar med mobilen. Den har visserligen 8 megapixlar, men det går ändå inte att jämföra med en riktig kamera...!
Idag mår jag aningens bättre och känner mig mer positiv än sist, så det går åt rätt håll!! :D
Förresten verkar du vara en underbar människa du med!! Det är flera av mina "bloggsystrar" som jag tycker skulle vara roligt att träffa irl och du är en av dem!!

Jannica sa...

Ska hålla tummarna för dig. Tänk på hjärtat först, de som är viktigast men förstår det är jobbigt om man går upp i vikt. Det finns nog något som inte har sådana biverkningar. Kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Jannica!! Ja, hjärtat är ju viktigast, men vikten påverkar ju hjärtat negativt så det är också viktigt plus att jag orkar inte bära fler kilon!! Det tar så oerhört mycket på krafterna!! Hoppas hoppas det finns någon bättre medicin som funkar för mig!!