Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 2 mars 2011

Qigong

Idag mår jag lite bättre och framför allt så känner jag mig mycket mer positiv än sist!
När jag åkte in till stan på eftermiddagen så såg jag en hel del takdropp och det känns som att Kung Bore äntligen börjar fundera på reträtt!! Härligt!! :D

Var i lokalen några timmar också! Jag visade den för en vän till mig som bl a har kurser i Qigong, och om jag får ihop folk så vill hon gärna ha en Qigongkurs i min lokal!! :D 2 stycken har redan sagt att de är intresserade, så det ska väl inte vara så omöjligt!!

Imorgon kl 14.00 ska jag vara hos Cardiologen i Falun. Håll tummarna för mig!! Jag är faktiskt lite nervös... men bara lite!! :D

Anneli.

5 kommentarer:

tantista sa...

Solen har värmt (jo faktiskt! jo lite!) här också hela dagen och det har smultit och droppat så det stått härliga till! Kan det vara sant! Dom här två vintrarna har varit så grymma. Mina broddar har suttit på se'n i november... men så har jag heller inte ramlat den här vintern jämfört med fyra gånger den förra!

Qigong låter ju som nåt man verkligen skulle vilja ha i sin lokal, grattis om du lyckas med det. ("Grattis" ja för du tar väl betalt - människa! ;-)

Försök få mig att tänka på nåt annat imorgon! Massor av healing på väg - vad du nu vill kalla det... vitt ljus... andliga broddar;-) ...hursomhelst så är jag med dig imorgon - hela dagen <3 <3 <3

Anneli Sjögren sa...

Åh... kära, KÄRA tantista!! Tack, tack, tack!!!
Andliga broddar - och kanske ett par kryckor på det - det gör nog susen!! :D
Jo då, don't worry - jag tar betalt!! Eller rättare sagt: Ann-Charlotte tar betalt av deltagarna och jag tar hyra! Hoppas vi får ihop ett gäng!!
Skönt att du inte har ramlat denna vinter! Ha broddarna på tills allt det hala verkligen är borta så du håller nollan för denna vinter!!
KRAAAM!!! <3 <3 <3

Maria sa...

Jag har bara sett solen genom fönstret, har bosatt mig i sängen. Hoppas det går bra i dag, det gör det säkert!! Vad roligt med qi gong, det är ju väldigt skön träning. Hade gärna kommit om jag bott närmare... om jag hade haft pengar:) Kram

E. sa...

Tänker på dig idag! Hoppas allt gått vägen-hjärta (vet inte hur man gör...)

Här har det töat hela dagen, solen har värmt och fåglarna kvittrat. Åhh, fortsätt så vintern! Bort med dig.......

SVAR från min blogg:
Ja, det hoppas jag också, men gör det mest som en kul grej!! Hojta om du kommer på ett namn:-) Fjärilens loppis kanske, fniss:-P

KRAM
/E.

Anneli Sjögren sa...

Maria: Hoppas att du mår bättre nu!!
Jo då, det gick bra idag. Bloggar om det om en stund!!
Ja, det ska bli roligt att testa Qigong! :D

E: Tack för tanken!! Det gick bra och jag ska tota ihop ett blogginlägg om det alldeles straxt!
Vi har haft +6 grader här idag!! Härligt!! Men det skulle visst bli kallare igen sa de på väderleksrapporten..! Men våren lär ju infinna sig nån gång i alla fall! :D Man får ha tålamod!!
Namn på loppisen... få in ortsnamnet... det kan vara en bra idé, för då vet ju folk automatiskt var det är nånstans! Typ: "Nybyns uthusloppis" eller nåt sånt!
Ha de'!! :D