Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 31 mars 2011

Natur- och homeopatmedel

Jag är så supertrött att det inte blir mycket till blogginlägg ikväll!
Men jag kom på att jag glömt att berätta att jag i tisdags kväll (29/3) började ta de där naturmedlen och homeopatmedlen som den "kloka Gubben" rekommenderade mig!! ÄNTLIGEN!! Nu ska jag bara komma iväg till en kotknackare också...! Det ska verkligen bli spännande att se om det här kan hjälpa!!
Det skulle ju även hjälpa mig med viktnedgången, så det hoppas jag då verkligen!!

Jag väntar fortfarande på att hjärtspecialisten uppe i Falun ska ringa och berätta vad han såg på senaste Holter-EKG:t. Jag misstänker att han kommer bli ganska förskräckt när han ser hur dåligt de nya medicinerna har hjälpt!!
I tisdags hade jag i flera timmar jättejobbiga hjärtklappningar - jag höll knappt på att ta mig hem från stan, och satt kvar i bilen ca 15 minuter innan jag vågade gå ur den och gå in i huset!! Det var riktigt läskigt!! Men sen dess har hjärtat varit någorlunda OK.

En sista sak innan jag går upp och lägger mig: Natten till idag sov jag i lokalen, men denna gång hade jag sällskap!! :D Det var min yngste son som var med mig och sov bredvid mig i dubbelsängen jag har där! Myyysigt!!! :D
Hans skola är ju på samma gata som lokalen, så det tar honom bara ett par minuter att gå nerför backen dit! Jag frågade om han ville sova över fler gånger, och det sa han att han ville!! ♥Mammas hjärtegull!!♥

NU: sängen!! Zzzz.....!!

Anneli.

2 kommentarer:

Kraxpelax sa...

när lammen tystnar

Brutal konfrontation!

Anneli Sjögren sa...

Kraxepelax: Har läst dina länkar. Förjävligt med sjukvården som den ser ut idag!! De politiker vi har idag har jag inte mycket förtroende för...!! Inte sjukvården heller - och speciellt inte psyksjukvården!!!!