Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 5 mars 2011

Några foton till

Här kommer några foton till från dagens kurs. Helene visar hur det ska gå till, och den som fick ställa upp denna gång var kompisen Leif. Stackarn...!! ;-) He, he...!

Om nån undrar så är det INTE en Energimassagestol som används, för nån sån finns tyvärr inte i lokalen...! Men den här funkar riktigt bra faktiskt!! :D Det är en slags träningsstol som finns att köpa från Tvins web shop. Fast Helene har modifierat den något för att den ska funka som Energimassagestol!! :D
Man tager vad man haver!! :D
Anneli.

4 kommentarer:

Helene sa...

Det funkade ju väldigt bra allting...både med stolen och med pall... Men tänk vad de fick lida, våra kära försökskaniner... ;)

Anneli Sjögren sa...

Ja, stackars oss...!!! ;-) Nästa gång är det nog snudd på att vi vill ha betalt...!! ;-)

Helene sa...

Mmm....det ska man tro va...? Tror det kurrades en hel del...:) Vore himla bussigt om du kan fota instruktionerna på tavlan innan du suddar dem och maila mig... Kram <3

Anneli Sjögren sa...

OK!! Will do!! :D