Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 11 mars 2011

Uppdatering

Hej alla!! Här kommer en liten uppdatering om vad som pågår runt sånt som jag skriver om här på bloggen:

1. Efter 6 dagar med min nya medicin så var jag igår tvungen att "bita i det sura äpplet" och ta en hel tablett av den av medicinerna som jag halverade på eget bevåg...
Jag har hittills inte fått nån effekt - what so ever!! Nästan tvärt om faktiskt...! Hoppas nu på att medicinerna klarar av att göra det de ska!!

2. Sen i tisdags har jag halverat alla mina matportioner för att se vad det har för effekt på min viktkurva. Det har gått över förväntan bra! Jag har inte varit speciellt hungrig, men har druckit lite extra mellan måltiderna. Nu jävlar...!

3. Jag har även bestämt mig för att ta ett krafttag vad gäller mina sovtider!! I och med att den nya kursen börjar på måndag och jag nu måste gå upp i ottan (7.30 ca) 4 dagar på raken så funkar det inte att nattsudda längre!!
Därför mina vänner säger jag God Natt för idag!! :D

Anneli.

9 kommentarer:

Helene sa...

Dutti du e!! med portioner och sömn :) Hoppas medicinen ger effekt eller att nåt ännu bättre uppenbarar sig... :)

Maria sa...

Hoppas det hjälper nu. Hejar på dig med maten och sömnen! Jag tror du klarar allt! Kram

Anneli Sjögren sa...

Gulliga ni är båda två!! ♥

Helene: Jag hoppas på nåt ännu bättre!! :D

Maria: Tack för all pepp!! Skönt att nån tror på mig - för det har jag liite svårt att göra själv ibland...! KRAM!!

Gabriela sa...

Hej fina Anneli!
Nu har jag lagt upp om såpa på min blogg. Nu hittade jag inte det riktiga receptet. Men har lagt upp några länkar. Önskar dig en härlig ny vecka med massor av solstrålar!
Kram Gabriela

Anneli Sjögren sa...

Åh, tack!! Då ska jag genast in och kolla!! :D

Helene sa...

Kanon!! Anneli IS In Da House!!

Anneli Sjögren sa...

You bet I am!! :D Sitter i samlingsrummet med en stor kopp té as I write!! :D

E. sa...

Go girl!!!:-) Sömnen är jätteviktig med tanke på vikten, likaså frukosten. Jag tror på att äta så mycket som man gör av med energimässigt under en dag, varken mer eller mindre... Men det är klart, vill du ned, så kanske du bör äta mindre portioner. Men jag minns när jag lade om min kost. Då åt jag ofta, ofta, ofta, men lite mindre och så tränade jag massor! (är ju också väldigt positivt för hjärtat) Sedan tror jag verkligen att obalanser i kroppen ställer till det och likaså mediciner ja... Hoppas du finner din balans med medicinen!

Rekommenderar återigen Blossom magazine och KTA-testerna du kan göra däri... I januarinumret har du alla tre testerna för både kost, träning och attityd (KTA) utförliga! Finns att beställa på hemsidan...

STOR kram! Här bli det också tidig kväll:-)
/E.

Anneli Sjögren sa...

Tack för kommentaren, Elina!!
Träning funkar inte för mig just nu. Jag måste få bukt med hjärtat först och sen börja jätteförsiktigt!! Har gått ner mig nåt fruktansvärt sen hjärtat började krångla!!
Blossom Magazine slängde jag ett litet getöga på när jag var och handlade förut idag, men plånkan är lite för tunn för att handla annat än det riktigt nödvändiga...! :-(

Här blev det ingen tidig kväll, men snart så...! :D

Stor kram!! ♥