Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 4 mars 2011

En snabb uppdatering

Ställde väckarklockan på ringning för att ringa till Cardiologen jag träffade igår och jag hade sån tur att jag fick prata med honom på en gång. Jag förklarade varför jag inte tagit ut medicinen igår och min oro för att medicinen är en ersättning för en riktig utredning, och ungefär så här svarade han:
De två medicinerna samverkar för att ge bästa effekt. Den ena hjälper hjärtat att slå normalt när jag är stillasittande/i vila, och den andra hjälper hjärtat att slå normalt när jag gör mer ansträngande saker. Den medicinen som var mot kranskärlsförträngning och högt blodtryck ska jag bara ta en halv tablett av med möjlighet att gå upp på en hel om det skulle behövas, men läkaren sa att han trodde inte att jag har kranskärlsförträngning men att det läkemedlet har fler användningsområden, och att det skulle passa utmärkt mot mina besvär. Om ca 3-4 veckor ska jag bli kallad till ett nytt Holter-EKG (24-timmarsregistrering) och om det då visar sig att de nya medicinerna inte har hjälpt, DÅ gör de antagligen den här läskiga undersökningen som jag trodde de skulle göra igår.
Han sa också att jag har inte hjärtsvikt - men vad det är jag har och varför, det vet de inte!! Hej och hå...! Det är läkarvetenskapen år 2011 det!! Jag känner mig så trygg...... NOT!!!

Men nu ska jag in till stan för att ta ut de nya medicinerna, träffa min handledare på Arbetsförmedlingen och sen: på kurs med Kurt!! ;-) Jag berättar mer sen! :D

Ha en underbar dag, ya' all!!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Ha en underbar dag du med ♥♥♥ Jag tycker ändå att det här låter lite hoppingivande på nån underlig vänster! Om dom inte vet vad du har så kanske dom står där 1 år från nu och säger "Ja du Anneli, vi förstår inte vad det var du hade och vi förstår inte varför det gick över... du är ett mysterium för läkarvetenskapen!"

Anneli Sjögren sa...

Eller så säger de: Vi såg nog fel... det var aldrig nåt fel på ditt hjärta", eller att "spontanläkning händer lite då och då och man vet inte riktigt varför..."!!
But you're damn right att jag ska bli frisk!! :D

tantista sa...

Hell yeah!

Anneli Sjögren sa...

♥♥♥ :D