Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 15 augusti 2011

17 år!

För 17 år sen födde jag mitt 4:e och Jannes 1:a barn!
Martin föddes i badkaret på Falu BB, men tyvärr utan nåt vatten i - barnmorskan vågade inte låta mig föda i vatten och drog ur proppen, men jag kunde inte ta mig ur badkaret med krystvärkar och på den vägen blev det!
Martin 17 år!
Här får han presenter och frukost på sängen, vilket är en tradition här i huset!
Svenska hårdrocksgruppen Opeth är en av både Martins och mina favoritband, och hela 3 T-shirts med deras logga fanns det i paketen! Här ovan en av dem! Och så fick han en CD: The black album - Metallica!! DET är musik det!! :P
På eftermiddan var det fikadags! Barnens farmor och farfar kom hit och fick smaka på allt det goda! Här ovan ses en LCHF Marängtårta som vart väldigt god! Och här under ses Mandelmusslorna med hallonsylt som jag bakade i lördags - nu fyllda med vispad grädde och toppad med chokladrasp och hallon. Riktigt gott!!
Marängtårtan bakade jag med Sukrin istället för vanligt socker och tog förstås mindre än vad som stod i receptet: 2½ dl istället för 3 till 3 äggvitor. Det sägs ju att Sukrin är mindre sött än socker, men det vete katten... Jösses vad jag tyckte den vart söt!! Nästan så jag inte klarade av att äta ens den lilla bit som jag tog! Nästa gång ska jag minska på Sukrinet ännu mer!!
Fast födelsedags"barnet" och farmor och farfar tyckte det smakade som vanligt - d v s bra!Och så fick vi lite musik till kaffet!! Martin visade sina skills på elgitarren - några Metallicalåtar han har övat in alldeles själv! :D

Hörrni, det är ju måndag och som vanligt ställde jag mig på vågen imorse!
6 hekto ner!! :D Tjohoo!! :D

♥Det här är en bra dag♥

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Men, en sån barnmorska! Du skulle satt dig på proppen ha ha ha ha! Tur att du kom ur karet så småningom i alla fall...! Tänk... 1 människa kliver ner i ett badkar - och 2 kliver ur... ett sånt mirakel. Och han ser rätt nöjd ut med sina presenter, ^^det där miraklet. Grattis igen, Martin!

maggie sa...

Happy birthday Martin!!! i have to take some time to understand your blog completely.. since i have to translate them..hahah..

maria sa...

grattis martin!! kul att se bilderna.. först såg jag stopra pizza-bitar som du kanske ev hade bakat Anneli, men jag antog att du inte gjort det så jag ansträngde mig noga med suddiga linser att se vad det var och : PRESENTER!!!!! hahahaha.. off course!! ha en fin fin dag gumman!!! bra med hektona!! forts så... ;) Maria i Etuna..

Anneli Sjögren sa...

tantista: Ja, han är ett riktigt mirakel - precis som alla mina barn!! ♥♥♥♥♥ Och ALLA barn för den delen..!! :D
En rädd barnmorska är en dålig barnmorska, och i o m att jag inte var i stånd att tjafsa så fick hon väl dra ut den förbaskade proppen då! Men glad var jag inte...!!
Martin var väääldigt nöjd med sina presenter kan jag avslöja!! :D

Mags: Martin says Thank you!
Good thing there is Google translate so you can understand what I'm writing about!!
I really appreciate you popping in to my blog every now and then!! :D ♥

Maria: Det kanske är dags att kolla synen och styrkan på dina glasögon/kontaktlinser...!! :P
Ha en fin dag du med Ärkan!!

Martin hälsar och tackar så mycket för gratulationerna!!