Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 22 augusti 2011

Bevis

Förra julen hade min yngste son Adrian gjort ett läderarmband till mig i slöjden som jag fick inslaget i ett paket. Tyvärr var armbandet för litet och gick inte att reglera storlek på, så det blev bara liggande.
Igår tog Adrian fram det igen och undrade varför jag aldrig använde det. "Men min handled var ju för tjock" påminde jag honom. "Prova det igen" bad han då, vilket jag gjorde. Och kolla!!! Nu passar det perfekt!!! Det sitter inte ens hårt!! :D
Sen i julas har jag gått ner ungefär 4 kilo och det är tydligen vad som behövdes för att armbandet skulle passa! :D

Den gångna veckan har jag gått ner 7 hg vilket inte är helt fel!! :D Tjohoo!! Det känns som att det har börjat lossna nu äntligen!

Anneli.

8 kommentarer:

Maria sa...

Yeyyy grattis!!! Fira ordentligt ;)
Kram

Anneli Sjögren sa...

Ha ha!! Ja det borde jag göra!! :D
Kram!!

Vera sa...

Du är så duktig och skam den som ger sig! Du är så himla värd det! Otroligt fint armband - det skulle jag bära med stolthet!

tantista sa...

Snyggt! Du klär i det! Är det en fladdermus eller ett M för Mamma eller ett W för Wild Thing...? Vad det än är så är det fint. Duktigt, Adrian! Och duktigt, Anneli! Nu lossnar det!

Anonym sa...

Ok, jag måste säga att jag är stolt över dig syrran!
Kram från lilla mig :) Rosali

Anneli Sjögren sa...

Tack Vera!! Ja, är det nåt jag är känd för så är det nog min envishet, ha ha!! :P
Jodå: jag bär mitt armband med stolthet!! Det passar min hårdrock-musiksmak!! :D (Jag höll på att skriva "Hårdrocksstil", men det kan jag inte påstå att jag har - förrän nu då!! :P )

tantista: W för Wild thing vore ju logiskt att tro, men det är M för Mamma!! :D
Tack för berömmet!! Både Adrian och jag lapar i oss!! :D

Tack Rosali!! Hoppas att du är mer stolt än orolig...!! :P

nurseblog sa...

Vad duktig du är! Stort grattis!
Och vilket fint armband! Förstår att du bär det med stolthet!
Ha en jättefin kväll!

Anneli Sjögren sa...

Tack nurseblog!!
Ja, jag tycker verkligen om armbandet! ♥ Sen att det är min lille son som har tillverkat det gör det ju ännu finare!!
Jag har haft en jättefin kväll i goda vänners lag!! Jag får väl önska dig god natt istället med tanke på vad klockan är!! :P