Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 31 augusti 2011

Tandläkarbesök och LOA.

Åh va jag är lycklig!!! Igår somnade jag med ett stort leende på läpparna och kände sån tacksamhet! Låg och tänkte på Lagen Om Attraktion, d v s att vi genom att tänka på något vi vill ha som om vi redan har det så drar vi det till oss. Hänger ni med?
Ni vet, man brukar ju säga: Be careful what you wish for - it might come true/Var försiktig med vad du önskar dig - det kan bli sant.
Jag är fullt och fast övertygad om att vi - alla - skapar med våra tankar! Medvetet och/eller omedvetet!

OK!! Men varför är jag så himla lycklig då, kanske ni undrar.
Jo: Jag var ju hos tandläkaren igår och det var rätt länge sen jag var där - ca 9- 10 månader skulle jag tro (de vill att jag kommer var 6:te månad). Jag drar mig verkligen för att gå dit! Ringer och avbokar mina tider och skjuter upp "eländet" för jag är så rädd för att tandläkaren ska säga att "det här ser inte bra ut, jag skulle nog vilja dra ut den här tanden"!
Jag vet inte om ni har läst om min hälsostatus som jag har länkat till i högerkolumnen, men där skriver jag i alla fall om att jag har tandlossning. Två av mina kindtänder sitter t o m aningens lite löst, och det räddaste jag är för är att få löständer!!!
Nu har det varit så här i flera år utan att förvärras, men tandläkaren sa förra gången att försämringarna brukar komma i skov, så jag har väl bara väntat på det på nåt vis (fast ändå inte! Kommer till det straxt)!
Nåväl, igår sa min tandläkare att allt såg jättebra ut! Ni vet: friskt och fint tandkött och slemhinnor, inga hål, ingen tandsten, rent och snyggt!! Och så tog hon några röntgenbilder och mätte tandficksdjupet.
Sen var hon tyst en liten stund medan hon studerade röntgenbilderna och det hon skrivit, och jämförde med förra gångens röntgenbilder och anteckningar. Sen sa hon: "Det är nåt jag vill berätta för dig".
SHIT! tänkte jag, nu kommer hon att säga det jag är allra mest rädd för!!
Jag stålsatte mig inför vad som skulle sägas, men hade inte behövt oroa mig för det hon sa var detta:
"Förra gången mätte jag dina tandficksdjup och då var det två ställen där de var så djupa som 6 millimeter - idag var de 5"!!
VA???? Hörde jag rätt?? Har det blivit bättre??? TJOHOOOOOOO!!!! :D

Men vad har då detta med min inledning om Lagen Om Attraktion att göra?
Jo; varje gång som jag känner att speciellt den ena tanden känns lite lös (oftast när det fastnat nåt mellan tänderna) så tänker jag genast: "mitt tandben har växt tillbaka och alla mina tänder sitter fast perfekt precis som de ska" och liknande tankar. Tänker det om och om igen och försöker hitta en positiv känsla att det verkligen är sant, och sen släpper jag det helt tills nästa gång det händer!
Jag har även PSYCH-K-balanserat för detta ett par gånger.

Tror jag att det är det som har hjälpt?
Ja, det har absolut varit en bidragande orsak - det är jag övertygad om!!
Men sen ska jag vara ärlig och tala om att jag även har börjat äta Q10, fast det är ganska nyligen så jag tvivlar på att det hunnit göra så mycket nytta än...!

Q10, Magnesium och Calcium är det som bygger upp skelettet så numera ser jag till att få i mig det varje dag!
Det ska bli riktigt spännande att se hur det går framöver med mina tänder!
Under tiden sköter jag dem efter bästa förmåga! :D

Om en liten stund ska vi ha ett nytt möte om Socialt företagande i allmänhet och vårat Sociala företag i synnerhet, så jag ska börja förbereda för det nu!!
På återseende, och ha en fantastisk dag allihopa!!

Anneli.

10 kommentarer:

Jenny sa...

Klart att det är ditt tänkande som påverkat! Om Q10 och magnesium och kalcium har hjälpt är det just för att du varit inställd på att det ska bli bättre och därmed kunnat dra till dig en lösning som känns lätt att utföra för dig.

Jag är glad för din skull!! :D

Kram!

Anneli Sjögren sa...

Tack Jenny!! ♥

tantista sa...

Jag är också glad för din skull - vilken upplevelse! :) ♥♥♥

Anneli Sjögren sa...

Tack tantista!! Ja, jag är så glad så jag steppar!!! :D Men nu behöver jag steppa mig i säng!! :P ♥♥♥

Lesly Valencia sa...

Ja vad kul att det har blivit bättre, jag tänker redan att jag är av med gipset och är i gång och dansar precis som vanligt :)

Tack för omtanken, KRAMAR

Anneli Sjögren sa...

Det är bra det, Lesly!! :D Hoppas det går fort att bli återställd!!

Lena sa...

Vad roligt att höra från dig. Har tänkt skriva till dig men tiden har bara flugit iväg. Tänkte åka till Kupolen snart men måste bara kolla upp datumen. Det händer så mycket nu i september. Det vore verkligen roligt att träffas. Plus att jag måste hitta en vinterjacka.

Anneli Sjögren sa...

Kolla datumen du och återkom!! :D Det var länge sen jag var i Borlänge och jag skulle behöva en ny kofta!
Det ska bli jätteroligt att äntligen få träffas!! :D Hoppas vi får till en tid som passar oss båda!

Lina sa...

Såååå underbart att läsa :)
Det är galet underbart (och läskigt) vad vi kan få fram med tankens kraft och de känslor vi fyller kroppen med.
Som du skriver - man får verkligen passa sig för vad man önskar sig ;)
Grattis!

Ha en jättefin helg Anneli,

kramar Lina

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina!!
Ja, det är både underbart och läskigt att vi skapar med våra tankar!! Det gäller att fokusera på det man vill istället för det man inte vill...!
Nu när jag borstar tänderna så gör jag det med ett brett leende!! Det vart helt plötsligt mycket lättare att tänka positivt nu när jag har bevis på att det går att vända en negativ trend till det bättre!! :D Tjohoo!! :D
Ha en jättefin helg du med Lina!! KRAM!!