Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 11 augusti 2011

LÄSKIGT!!!

Hallå i cyberspace!
Idag har jag mest tagit det lugnt - tröttheten från igår hänger kvar lite...!
Det slog mig helt plötsligt när Janne och jag var iväg och handlade i eftermiddags att väldigt snart kanske jag har ett jobb att gå till varje dag!! Eeeeeeek!!!! LÄSKIGT!!!!!
Det är mer än 20 år sen jag hade ett jobb som jag förväntades dyka upp på 5 dagar i veckan!!
Visserligen kommer jag bara att jobba halvtid, men det är fortfarande 5 dagar i veckan som gäller!! Jag som är van att "frilansa" och jobba lite som jag vill och på mina egna villkor...!

Nåt annat som är läskigt är att jag kommer att arbeta med nåt jag aldrig gjort förut och det är rätt mycket jag behöver sätta mig in i! Jag ska ju sköta kontoret vilket bl a innebär: bokningar, faktureringar, beställningar, kontakt med uppdragsgivare, raggning av nya jobb och - det läskigaste av allt: bokföringen!!!
När jag hade egen firma för massa år sen så lejde jag bort allt bokföringsjobb, för siffror har liksom aldrig varit min grej...! Men en bokföringsfirma vill ha rätt bra betalt och de pengarna har vi förstås inte som det är just nu.
Men jag ska förhoppningsvis få lite hjälp med att lära mig om bokföring - och det lär jag behöva!!
Ja, det är bara att göra sitt bästa - för bättre än så kan jag inte göra!!!

Det är en spännande - men läskig - tid jag har framför mig!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

E. sa...

Hej Anneli!!

Det var längesedan! Halkade in här och tänkte det var meningen :-) Roligt för dig att det händer så mycket på jobbfronten! Detta kommer du att klara galant :-)

Jag varken skriver eller läser så mkt bloggar nu, men jag hoppas att vi kan hålla kontakten ändå! Det vill jag :-) Känner mig nöjd att jag numera klarar att bortprioritera än att utsätta mig för alldeles för många intryck än vad jag orkar med.

Sänder dig värme och kram!!
/Elina :-)

Anneli Sjögren sa...

Hej E!!
Bra att du prioriterar och bortprioriterar!! Du behöver ju ta hand om dig själv - och nu mera även relationen med J!! :P
Klart vi ska fortsätta hålla kontakten!! Vi har ju varandra på fejjan också, och om du har planer på att åka till Maria så kan ju jag försöka tajma in så jag också kan befinna mig i Stockholm samtidigt!! Eller om Du vill komma hit, kanske med Maria!?!
Det ordnar sig!! :D

Ja, jag tror nog också att jag kommer att klara av jobbet! Det värsta blir att komma upp på morgnarna tror jag...! Tack för pepp!!

Värme och Kram till dig med!! ♥