Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 30 augusti 2011

Bråttom, bråttom

Här kommer ett kort blogginlägg i flygande fläng!
Idag har jag lite bråttom, för om en stund ska jag sitta i tandläkarstolen och gapa stort, och sen blir det Medial Utvecklingscirkel ikväll och jag behöver handla till fikat och fixa i ordning lite innan!

Jag lägger ut en bild på vår katt Teyla och hennes 5 ungar som nu blivit 9 veckor! Det börjar bli riktigt trångt när alla vill tutta samtidigt!! :D Bilden tog jag igår.
Av de underbara små buskorvarna är det bara en som ännu inte blivit tingad, och om ca 3 veckor är de redo att flytta till sina nya hem!
Mer bilder, fler katter och mer info hittar ni på kornsvede.se

Hasta la vista!!

Anneli.

4 kommentarer:

Panki sa...

Hoppas det gick bra hos tandis :-)
Ha en trevlig dag!

Anneli Sjögren sa...

Heeeej Panki!! :D
Jo det gick över förväntan bra hos tandläkaren!! :D Jag ska blogga om bl a det lite senare idag!! :D
Ha en trevlig dag du med!!

E. sa...

Naww, så söta!!! :-)

/E.

Anneli Sjögren sa...

Eller hur!?! :D