Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 20 augusti 2011

Konstigt godis

För några dagar sen fick jag helt plötsligt ett anfall av godissug, vilket inträffar väldigt sällan nu för tiden!! Sen jag för lite drygt 2 år sen började med LCHF så har sötsuget nästan helt försvunnit, och suget efter "nåt gott" minskat drastiskt! Men härom dagen så satte det in BIG TIME!! Vad göra??
En snabb titt in i kylskåpet var allt som behövdes och på några minuter hade jag en liten skål.....
VALNÖTTER???? Ja! Men inte bara valnötter - det ni ser på fotot här ovan är mitt nya "guilty pleasure": Valnötter med jordnötssmör!
Låter det mysko?? Tja, det kan väl hända, men om man som jag ÄLSKAR jordnötssmör och valnötter så är kombon helt perfekt!!
Man smetar helt enkelt lite jordnötssmör på en valnötshalva och trycker på en annan valnötshalva och vips har man nåt smaskens att snaska på!! :D

Nu ska man inte äta för mycket jordnötssmör, det innehåller alldeles för mycket Omega 6-fett, men som jag sa inledningsvis så är det inte så ofta som suget efter nåt gott gör sig påmint, så jag kan med gott samvete unna mig lite sånt här ibland!

Vad har ni för guilty pleasure's???

Anneli.

3 kommentarer:

tantista sa...

Prövade detta förra gången du nämnde det och till min enorma förvåning var det faktiskt... gott. Tror det skulle passa som tilltugg till ett litet glas sherry men har inte testat.

Maria sa...

Mmm... det låter gott. Mitt guilty pleasure är choklad, choklad och mer choklad. Mörk och fin choklad förstås. Kram

Anneli Sjögren sa...

tantista: Jag har aldrig smakat sherry, men det är nog gott till alla möjliga drycker!! :D

Maria: Ha ha!! Ja, choklad är en annan av mina guilty pleasure's...!! Mörk, fin och ekologisk helst! :P Kram!!