Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 23 augusti 2011

Kantareller!! :D

Idag är jag riktigt, riktigt trött för jag var uppe natten till idag och rensade massa kantareller som min kompis Nettan försett mig med! :D
I drygt 3½ timmar satt jag och rensade, skar i bitar och förvällde detta skogens guld och kom inte i säng förrän närmare halv 4 på morgonkvisten!
Tack och lov så höll min kompis "tantista" mig sällskap via telefonen i 3 av de timmarna, så tiden gick ganska fort! Men när allt var färdigt var jag så trött så jag knappt orkade släpa mig uppför trappen till sovrummet!!
Bilden här ovan är som ni ser på de råa kantarellerna, och bilden här under på de förvällda, som nu ligger i frysen och väntar på att få förgylla några maträtter framöver! :D
Lite kantareller lämnade jag till mina söner så de kunde göra en ost- & kantarellomelett åt sig själva till middag i och med att inte jag inte är hemma ikväll.

Var är jag då?? I lokalen förstås!! :D Tisdagskväll = Medial Utvecklingscirkel!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Kul att se dom lajv:)

Anneli Sjögren sa...

Ha ha!! :D Ja, du fick ju bara höra om dem på telefonen!! :D
Tack än en gång för sällskapet!! ♥