Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 12 augusti 2011

Kattungen Lene

Att vi föder upp Norska Skogkatter har väl inte gått någon av er "stammisar" förbi, och lite då och då har jag ju lagt ut bilder på våra kattungar.
Idag kommer en bild till! Kattungen Lene (som snart ska bli Gotlänning) låg och sov så gott uppe i ett av våra klätterträd/klöspelare och jag kunde förstås inte låta bli att fota henne!
♥SÖT♥
Förutom Lene har vi 5 kattungar som är 7 veckor, och två kullar till på gång om ca 1 vecka!!
Det har blivit lite väl mycket kattungar på relativt kort tid här i katteriet, men se det håller Janne på att försöka sätta stopp för nu! Han håller på att snickra ihop gallerdörrar så att vi kan dela av huset och på det sättet försöka hålla hankatten Totoro på ena sidan och ev löpande honor på andra! Nu får det vara slut på tjuvparningar!! :P


Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Men så söt...! Vilken tur att Janne inte hann sätta P för just henne! <3

Anneli Sjögren sa...

Ha ha!! Ja, fast så tänker man ju om alla!! De är ju så söta!! Och hade hon inte funnits så hade vi ju inte saknat henne heller!! :P