Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 9 augusti 2011

Spännande värre...

En lång dag går mot sitt slut och idag jag har fått mycket gjort!
Katta, Nettan och jag har varit i lokalen ända sen kl 14.00 och har gått igenom allt vi behöver gå igenom inför de två mötena imorgon!
Särskilt mötet med "kommunfolket" känns viktigt att vi kommer förberedda på så det går så bra som möjligt!!
Håll gärna tummarna för oss vid 14-tiden för det är då mötet börjar! Det blir spännande värre!! :D

Jag har även fått en Ortobionomibehandling av Katta idag! Man blir så skönt mjuk i kroppen efter en sån, så jag kommer nog att sova som en liten prinsessa inatt! :D

Nu på kvällen har jag haft min Mediala Utvecklingscirkel och det var som vanligt jätteroligt!! Eller nästan liiite roligare än vanligt, för dels så har det börjat ett par nya deltagare men även en "gammal" deltagare som kommit tillbaka! :D

Sen har jag förberett mat till imorgon. Eftersom vi ska sitta i möten hela dagen och vi kommer att behöva äta lunch nån gång emellan mötena så erbjöd jag mig att fixa lunch till alla oss i Socialt Företagargruppen. Alla och alla... 5 pers blir vi..!
Jag funderade på vad jag skulle laga som alla skulle tycka var gott och till slut bestämde jag mig för Indisk mat: Korma.
Jag gör det lätt för mig och har köpt färdig Kormasås på burk, Quornbitar istället för kyckling och sen serverar jag det med ris och en sallad.
Nu ikväll har jag stekt lök och Quornbitar så att det bara är att hälla på såsen imorgon och koka en stund medan jag fixar riset och salladen! Easy peasy!! :D Och förhoppningsvis jättegott!

Nu ska jag bädda rent i sängen och sen hoppa i för att få min skönhetssömn, och vakna pigg, utvilad och supertaggad inför mötena!!

Anneli.

2 kommentarer:

nurseblog sa...

Jag lovar att hålla tummarna vid två-tiden! Låter jättegott med lunchen, blir nog en succé! Quornbitar är helt perfekt till färdiga såser om man har lite bråttom. Eller är lite lat, som jag kan vara ibland. :/
Ha en jättefin dag!

Anneli Sjögren sa...

TACK nurseblog!!
Nu börjar det första mötet om bara en liiiten stund!! Eeeek!! Det är så spännande!!! :P