Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 25 augusti 2011

Dagens fråga...

Jag har skaffat mig en ny mobil:
Tyvärr ingick det inget headset och jag vill inte prata i mobiler utan, så jag gick in på Elgiganten här i Avesta, visade mobilen och sa att jag ville ha ett headset.
Killen som expedierade mig frågade då: "Vill du kunna prata i den också"?
VA??? What kind of question är det??? Det är väl klart att jag vill kunna prata i den - vad ska jag annars med ett headset till??
Jo, jo...! Jag VET att man kan använda mobilen till att lyssna på radio och musik, men varför skulle jag - varför skulle nån - köpa ett headset som det inte går att prata i - även om de mest ska ha den till att lyssna på musik...? Det är ju inte som att den där lilla mikrofonen är i vägen...!

Ha ha!! Jag blev så full i skratt av frågan, men lyckades hålla minen när jag svarade att jag ville kunna prata i den också! Men jag tyckte det var så roligt så jag ville berätta det för er i alla fall!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Men vilken idiot - som glömde att fråga om du skulle prata engelska eller svenska i dom...!

Anneli Sjögren sa...

:D Ha ha ha ha ha.... :D
Tack tantista för dagens asgarv!!! :D