Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 29 januari 2012

Ännu en dag...

Ännu en dag har passerat och jag har egentligen inget särskilt att skriva om...
Tänkte bara berätta om den här olje-mun-sköljnings-grejen - oil pulling - att jag gjorde det en gång i går kväll också, sen i morse och om en stund ska jag göra det igen, innan jag går och lägger mig.
Jag har inte ens läst en fjärdedel av boken än, men känner mig sååå taggad!! Jag tänkte att jag ska "tugga kokosolja" två gånger om dagen nu till att börja med. Enligt boken kan man t o m göra det tre gånger om dagen i början för att snabba upp utrensningen av kroppen, men jag nöjer mig med två..!
Jag kommer hålla er uppdaterade på mina upplevelser av detta! Har ni några frågor så tveka inte att fråga mig!! Skriv en kommentar!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Vera sa...

Jag vill veta hur man gör! Kan du inte skriva om det i bloggen! Please, Anneli! <3

Anneli Sjögren sa...

Ha ha...!! Jo, men det kan jag väl göra eftersom du ber så vackert!! :D
Får se om jag gör det imorgon... Håll utkik!! :D