Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 26 januari 2012

Jag ska bara....

Idag var jag så sjuuukt sugen på att börja läsa i nån av böckerna jag visade i gårdagens blogginlägg, men först skulle jag förstås bara äta frukost! Det är viktigt att äta ordentlig frukost!!
Sen skulle jag bara säga några saker till Janne medan jag kom ihåg det - och så blev jag sittande i köket ett tag till.
Sen på väg till vardagsrummet där jag har böckerna passerade jag datorn och tänkte att jag bara skulle kolla mailen och se om det hänt nåt på facebook, och vips satt jag framför datorn...!
Ja, och så gick tiden och rätt som det var så var jag sugen på en kopp té. Jaha, ut i köket igen då och väl där kom jag på att jag skulle hämta ner lite smutstvätt som jag ville tvätta....

Ja, jag ska inte tråka ut er med alla detaljer från min dag, jag tror nog ni kan räkna ut hur det gick med bokläsandet ändå...! Det blev inget...!!
Nu ligger böckerna här bredvid mig, men jag börjar bli trött...! Jag får nog ta och skärpa mig till imorgon istället!! :D

Ha det!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Annelie Åberg! Jag känner igen det där med att skjuta upp, men upptäcker hur lätt allt sker av sig själv om jag bara fokuserar på vad jag vill.

Kram!

Anneli Sjögren sa...

Ja, du är ju så duktig på det!! :D
Jag försöker att fokusera på det jag vill jag med, men gamla mönster lägger fortfarande krokben för mina intentioner....!! Övning, övning, övning...!! :D
KRAM!!