Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 25 januari 2012

Möte och Kokosolja

Idag mina vänner har jag varit uppe före tuppen!! Kan inte minnas när jag klev upp kl 06.00 senast!!
Klockan 07.00 satt Katta och jag i bilen på väg upp till Djurås utanför Leksand på väg till mötet jag berättade om igår. Katta körde på ditvägen. Tack och lov!! :P
Det var ett under och en smärre bedrift att jag lyckades hålla mig vaken och tillräckligt alert för att hänga med i det som sades, och t o m delta i diskussioner!! För att inte tala om att köra de dryga 8 milen tillbaka till Avesta sen...!!
Väl tillbaka i lokalen ringde jag hem till Janne för att berätta att allt gått bra men att jag tänkte gå och lägga mig en stund, vilket jag också gjorde!! Jag sov som en stock i ett par timmar innan jag ens orkade tänka på att ta mig de 8 kilometrarna hem!! Sååå himla trött var jag!!

Igår fick jag hem ett bokpaket som jag hade beställt från Adlibris på inrådan av min kusin MH.
Kokosolja, som alla tre böckerna handlar om, ska tydligen vara rena MIRAKELOLJAN!!
Viktigt att nämna i sammanhanget är att det ska vara Ekologisk virgin-olja och ingenting annat! Det rektangulära silverpaketet med kokosfett som finns i vanliga livsmedelsaffärer är lika onyttigt som margarin p g a de processer det genomgått, så köp för 17 gubbar inte det och tro att det är nyttigt!!

Att kokosolja är nyttigt visste jag redan, och tydligen går det inte att gå upp i vikt av det vilket är helt perfekt för mig!! :P
Men att det är såå näringsrikt och bra mot så himla mycket - både invärtes och utvärtes - hade jag inte lika stor koll på! Men det ska jag få nu!! Bara jag orkar plöja igenom dessa tre böcker!

Kokosoljans alla fördelar och nyttigheter är nåt jag lär återkomma till i kommande blogginlägg, men det lär nog ligga en bit in i framtiden...! Jag får hitta ork och tid till att läsa böckerna först!!
Men jag återkommer i ämnet så småning om, det lovar jag!!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Ser fram emot att få lära mig allt om kokosolja!

Anneli Sjögren sa...

Med rätta!!! Det är jätteintressant!! :D