Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 22 januari 2012

Stugsittardag

Idag har jag suttit på rumpan typ hela dagen...!! Ute har snön fallit i stora flingor, men jag fryser och har inte haft det minsta lust att gå ut!!

Jag har suttit vid datorn och skrivit i stort sett hela dagen!!
Jag skriver ner idéer jag har som förhoppningsvis kanske kommer att bli en kurs så småning om, men jag kan tyvärr inte avslöja mer än så!

Ända sen i tisdags har jag ätit nån form av omelette/äggröra varje dag och imorgon förmiddag tänkte jag väga mig för sista gången på länge!!
Jag hoppas och tror att jag har gått ner lite grann och tänker att det blir lättare att tänka positivt och vara glad om jag ser att det gått åt rätt håll på vågen den här sista vägningsmåndagen...! Om det INTE har det så åker vågen ut genom fönstret och så får jag vara glad ändå!! INGEN viktförändring ska få rubba min nya positivare "outlook" på livet!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: