Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 19 januari 2012

LCHF - Tallriksmodellen 1-0!

Såg ni programmet "Debatt" i ettan nu ikväll? Sista debatten handlade just om LCHF-kost.
Jag har försökt att hitta programmet på SvtPlay så ni som missade det kunde få se det, men utan resultat! Synd...!!

Jag är i alla fall helt lugn med att leva på LCHF-kost!! Ingenting som sades i det programmet förändrade min uppfattning om det!

MEN: having said that, så tycker jag att det är dags att sluta tjafsa om hur man ska/bör äta!! Olika mat passar olika individer - kan vi inte bara komma överrens om det en gång för alla!?!
Idag har jag gjort en ny omgång ugnstorkade tomater! Sitter här med ett litet fat och mumsar i mig några stycken!! Mmmm.... det är så gott!! Jag är snudd på beroende!! :P
Idag blev det lite extra sting i dem känner jag!! Jag har både Cayennepeppar och vitlök i, och jag tror att jag kanske överdoserade Cayennepepparn en aning...! Men gott som 17 blev det!! :D

Jag kan verkligen rekommendera er att göra egna!! Receptet hittar ni HÄR!!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Här är programmet. (Dom hade kanske inte hunnit lägga ut det ännu, när du letade:)

http://svtplay.se/v/2681935/debatt/del_1_av_18?sb,p104688,1,f,-1

Anneli Sjögren sa...

Tack!!! (Ditt antagande är förmodligen rätt!!) ♥