Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 9 januari 2012

Uppdatering

Nehej...! Nu ska den här nattsuddaren snart gå och lägga sig, men först ett par uppdateringar!! :D

1. Jag har gått upp 2 hekto sen förra måndagen. Suck...!

2. Den där "Lamp-radio-klockan" funkade nästan FÖR bra!!
När jag väl förstått hur jag skulle ställa in allting och ställt in väckningen på kl 9.15 så gick jag och lade mig.
Kl 8.55 - ja ni läste rätt: 8.55 började lampan så sakteliga att lysa upp tillvaron (läs: sovrummet)! Känslig för ljus som jag är vaknade jag omedelbart!!! Sen fick jag ligga där i 20 minuter och försöka ignorera ljuset och vänta på att Morgonpasset i P3 skulle höras i radion - för DEN gick inte igång förrän 9.15!! :P
Till imorgon har jag ställt om apparaten så att lampan inte lyser så starkt, plus ställt fram väckningstiden till 9.35!! Så om jag vaknar direkt lampskrället går på och inte orkar vänta i 20 minuter på Morgonpasset så får jag väl sätta på radion manuellt!! Det ordnar sig nog!!

God natt allihopa!!

Anneli.

Inga kommentarer: