Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 20 januari 2012

Länkar

Igår skrev jag ju om TV-programmet Debatt som bl a tog upp LCHF-kost, men hittade ingen länk till det på SVT Play. Antagligen för att jag var för snabbt ute och letade.
Min kompis "tantista" la ut länken lite senare i en kommentar och nu lägger jag ut den här så att ni som missade programmet men vill se det kan klicka HÄR för att komma direkt dit! LCHF-debatten kommer sista kvarten i programmet, så "spola fram" ca 30 minuter om du inte är intresserad av de andra två debatterna.
Programmet finns kvar t o m den 16 juni 2012.

Du kan även titta på "Eftersnack", d v s det som sades efter att programtiden tagit slut på TV. Det är ganska tjattrigt och högljutt.... Ja, en debatt helt enkelt...!! Klicka HÄR för att komma dit.
Jag har även skrivit en kommentar där som ni kan leta upp och läsa om ni vill!

Ha det så bra allihopa!

Anneli.

Inga kommentarer: