Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 5 juli 2016

Äntligen färdig!

Idag kommer blogginlägget att handla om stickning för hela slanten! För nu har jag äntligen stickat färdigt bambudisktrasan som jag höll på med då när jag fick så ont i min vänsterarm i slutet av maj:
Men det är inte det enda jag gjort klart! Nä minsann! Jag har skrivit, skrivit ut, klippt till och satt på etiketter på de bambudisktrasor jag har kvar:
Och så här har jag paketerat dem:
Jag blev riktigt nöjd med resultatet!

Nu har jag inte så mycket garn kvar, men nån disktrasa till ska det väl bli tänker jag. En "restgarnstrasa"! :o) Vi får se om jag hinner få tag på några rundstickor att sticka den med istället för de "gammaldags flaggstänger" jag hittills haft. Jag försökte idag, men garnaffären i Krylbo hade stängt när jag kom dit. Jag får försöka igen en annan dag.

Anneli.

Inga kommentarer: