Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 2 juli 2016

Varning för skryt!

Och nu blir det lite skrytsamma skrytsamheter! :o)
Vill ni veta vad jag åt till frukost idag? Vill ni se en bild? Ja, oavsett vad ni svarar så kommer ett rykande färskt foto på min frukost:
Dessa stod på köksbordet när jag kom ner från "lopphögen"! Nyplockade, ekologiska jordgubbar, odlade av månskensbonden aka min käre man himself! Mmmm... Jag vet att jag är bortskämd! :o) Och jag hade inte tänkt att klaga ett enda dugg! Tvärtom faktiskt! Idag känner jag mig till och med lite mindre trött än vad jag gjort de senaste månaderna, så det känns helt Ok att vara jag idag! :o)
Kan det vara jordgubbarnas förtjänst? Ja, inte vet jag! Men jag ska passa på och njuta så länge det varar!

Anneli.

Inga kommentarer: