Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 10 juli 2016

Mera resfeber...

Resfebern fortsätter, men jag blir som handlingsförlamad... Jag har skrivit lite listor på vad jag måste komma ihåg att packa ner, men jag kommer mig inte riktigt för att göra det... Men jag VILL inte att det ska bli panik i "elfte timmen"...
Hur får man tummen ur...? *Suck*

Men äta bör man -  annars dör man! Så jag gjorde en fruktsallad till Adrian och mig som vi åt ute i trädgården:
Precis när jag stod i köket och gjorde fruktsalladen kom Janne in med nyplockade jordgubbar! Vilken timing! :o)
Självklart snodde jag åt mig lite av jordgubbarna och så slängde jag i lite cashewnötter också, och voilà! Fruktsallad De Lux! :o)

Som vanligt har jag tränat på att spela trummor också, och idag var det extra roligt! Precis som innan Adrian åkte till Stockholm, så kom han upp till mig när han hörde att jag börjat spela! ♥ Först lyssnade han bara, men sen visade han två nya takter som jag fick träna på! Hjääälp... :P
Men jag tänker så här: nu är det ju bara 2 dagar kvar att spela på innan det är min tur att åka till Stockholm, så fram till jag åker tänker jag bara träna "så där lite lagom"... Men när jag kommer hem igen... då jäääklarrr! Då ska det bli spela av!! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: