Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 28 juli 2016

Minnenas allé del 3

Igår var jag ju på språng mest hela dagen, och det har straffat sig kan jag säga utan att överdriva! Jag har fortfarande jätteont i mina fötter och svullnaden från igår hade inte riktigt gått ner trots en hel natts sömn. Så kan det gå när man känner sig äventyrlig och lite övermodig...! Så idag blir det seriöst soffhäng hela dagen med fötterna i högläge så mycket jag kan!

Men först kommer här den utlovade videon från igår. Jag skrev ju att jag vek av lite från den närmsta vägen till Slussen och anledningen kommer här:
Min mamma växte upp (bland annat) här med sin mamma, pappa och syster. Min mormor dog innan jag föddes så för mig har det här alltid varit "morfars lägenhet", och jag har massor av minnen härifrån! Bland annat hur vi barnbarn satt och värmde oss framför kakelugnen när det var kallt på vintern, och att morfars julgran var enorm! Det är så högt i tak i de där lägenheterna att granen säkert var en bra bit över 2 meter! Och så hade han riktiga, levande ljus i den! ♥ Det var tider det! :o)

Förresten: när morfar bodde här var Kvarngatan en kullerstensgata! Gissa att mina onda, ömma fötter var glada att det numera är asfalterat! :P

Nu ska jag ta hand om mina stackars fossingar! Jag kanske rent av sätter mig med fötterna i högläge och provar mina nya rundstickor! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: