Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 20 juli 2016

Hemlängtan? Inte då!

Idag är min 8:nde dag här i Stockholm, och i Hammarbyhöjden har jag varit sen i fredags. Jag njuter i fulla drag och kan inte påstå att jag direkt har nån hemlängtan. Fast jag saknar min älskade man lite, det gör jag! ♥

Meeen; idag fick jag träffa honom en liten stund då vi båda var hos vår vän och akupunktör Dr Yang i Ropsten. (Jag har skrivit om det på min Gröna Blogg tidigare idag.)
Jag passade på att ta med min smutstvätt och några grejor som jag kommit på att jag inte behöver här; allt för att lätta lite på min alltför stora packning! :P Och Janne åker ju bil, så det var ingen konst för honom att få med mina grejor!

Nåt han INTE fick ta med sig var min vuxenmålarbok och mina nya färgpennor! Hittills har det inte blivit av att jag tagit fram dem - jag har haft så mycket annat för mig - men jag längtar efter att sätta mig vid köksbordet här och färglägga lite!

Igår när min "Arch Dude" var här tog jag fram färgpennorna och visade dem för henne, och då satte målarsuget in på allvar! Idag har jag ju inte varit hemma förrän nu på sen eftermiddag/kvällen, men prioriterade disken i köket och blogginlägget på min Gröna Blogg, så inget har blivit färglagt än, och nu sitter jag ju här och skriver...

Nå väl... När jag satt här och dreglade över mina nya färgpennor så kunde jag inte låta bli att ta några kort på dem:
Visst är de fina!?! 
Tänk att man kan känna sig så glad bara av att se några färgpennor! :P Om det inte vore för att jag behöver laga mig lite kvällsmat så skulle jag börja färglägga direkt efter jag postat det här blogginlägget, men jag har i vanlig ordning glömt bort att äta så jag lär nog prioritera att få nåt i magen..!

UPPDATERING:
Men innan jag fixar lite käk så ska jag bara berätta hur det gått med den där BioCell Collagen II + Hyaluronsyra-kapslarna som jag började äta den 8 juli och som jag skrev om HÄR.
Idag tog jag de sista kapslarna ur första burken, och att de tog slut så snabbt beror på att jag överdoserat dem i hopp om snabbare resultat (enligt rekommendation från företaget som tillverkar dem så kan man istället för att ta 2 kapslar/dag ta 6 kapslar/dag i 14 dagar). Tyvärr har resultat uteblivit förutom att jag har lite mindre ont av artrosen jag har i min vänstra tumme. Det är väl bra i och för sig, men det var ju fötterna jag hade hoppats att de skulle hjälpa för! Det kanske de gör också, men isåfall tar det visst ett tag till. Som tur var hade Janne en ny burk med sig till mig så jag fortsätter med dem och håller tummarna för att de "kickar in" snart!
Men nu måste jag ut i köket och fixa mig lite mat! Jag börjar bli riktigt hungrig!

Anneli.

Inga kommentarer: