Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 4 juli 2016

Ensam hemma...

När jag vaknade vid 11-snåret idag visste jag att jag skulle vara ensam hemma. Janne har "rymt hemifrån" över dagen och kommer inte hem förrän nån gång ikväll.

Min vana trogen gick jag in till Adrians rum och övade på att spela trummor innan jag gick ner till köket för att äta frukost. (Jag måste erkänna att det var rätt skönt att veta att jag var ensam hemma när jag skulle spela trummor! Jag vet ju att det inte är så kul att lyssna på någon som övar på att spela ett instrument; det blir mycket samma-samma och låter inte så bra, men nu kunde jag gå loss på trummorna utan att oroa mig för om nån hörde mig och hade åsikter om hur det lät..! Tänk; Animal i Mupparna, hahaha!) ;o) :o) ;o)

När jag kom ner till köket hittade jag detta:
SA jag inte att min man är en gulleplutt?!? Sa jag inte det? Jo, det gjorde jag! (I gårdagens blogginlägg.)
Så innan han åkte iväg - medan jag låg och sov - gick han ut och plockade jordgubbar till mig! ♥ Gulleplutt ♥ Jag SA ju att han är en gulleplutt! Stor, stark och viril - men gulleplutt! :P

Igår avslutade jag mitt blogginlägg med att berätta att jag skulle ringa en kompis, vilket jag också gjorde. Vi hade ett litet kort samtal på lite drygt 2 timmar(!) och medan vi pratade satt jag och färglade i min vuxenmålarbok. Så nu är bilden med de färgglada vågorna färdig, och så här blev den:
Betydligt roligare med regnbågens alla färger, även om vågor inte ser ut så "på riktigt". Men vem bryr sig om det? Huvudsaken är ju att man har roligt och får lite utlopp för sin kreativa sida! :o)

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken alldeles underbar liten gest av kärlek, man blir varm i hela hjärtat!

/Beda

Anneli Sjögren sa...

Tack för din kommentar Beda!
Ja, visst blir man alldeles varm om hjärtat! :o) ♥