Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 6 juli 2016

Om jag får tråkigt...

Jag har lite svårt att förstå människor som tycker att de har tråkigt... Det finns ju såå mycket man kan göra! När skulle man ha tid att ha tråkigt? Det finns ju mer att göra än tid att göra det på!

Även innan jag blev utbränd tyckte jag att tiden var för knapp, och det känns som att jag aldrig har hunnit allt jag vill! Nuförtiden är orken - eller brist på ork - det som avgör vad jag gör eller inte gör, men ordet "tråkigt" finns inte i mitt vokabulär om vi pratar om i betydelsen att man inte har nåt att göra. Däremot kan jag tycka att det är tråkigt att jag inte orkar eller har råd att göra saker jag vill, men det är inte det jag pratar om här.

Så fort jag känner att det börjar bli lite tråkigt så gör jag nåt åt det; jag sätter på en bra CD (och om det finns lite energi till övers kanske jag "dansar" lite till musiken också), eller så tittar jag på några roliga YouTube-klipp eller en film, stickar, ringer en kompis, bakar nåt, spelar trummor eller färglägger i min vuxenmålarbok till exempel.

Nu låter det kanske som att jag är en sån som måste ha nåt att göra hela tiden, men det kan jag försäkra er om att jag inte är! Snarare tvärtom! Jag har ganska stort behov av att göra "ingenting", och det här med att färglägga i en målarbok är faktiskt snubblande nära att göra ingenting! :o)

Och som av en händelse så har jag börjat på nästa bild i min målarbok. Den aktuella bilden är som ni ser en stor bläckfisk:
Medan jag satt och pratade i telefon med en kompis härom dagen hann jag så här långt:
Målarboken och färgpennorna ligger nästan alltid på köksbordet ute i Da House, så närhelst jag vill kan jag bara gå ut dit och sätta igång! :o) Och jag är faktiskt på väg dit ut om en liten stund, men inte för att färglägga, utan precis tvärtemot; för att plocka undan på köksbordet, för lite senare idag kommer en kompis på fika! Men sen åker allt fram igen!

Förresten så beställde några grejor från Adlibris det sista jag gjorde innan jag stängde av datorn i natt, men vad det är berättar jag om och visar när det kommer! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: