Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 8 juli 2016

Det finns hopp om livet!

När jag kollade min mobil efter att jag vaknat idag så hade jag fått ett sms från PostNord att mitt paket från Adlibris var på väg. Jippi tänkte jag, men inte sjutton kom det nåt paket från dem idag - sms:et var visst bara ett meddelande att det har skickats! Så nu får jag vänta ända till på måndag innan det (förhoppningsvis) kommer! Min enda "tröst" är att ni också får vänta till på måndag innan ni får veta vad det är jag har beställt..! Hehehe...! ;o)

Meeen... Det låg ett paket i brevlådan, och det var adresserat till mig! Men det var nåt helt annat i det paketet, nämligen detta:
BioCell Collagen II + Hyaluronsyra... Va farao är det kanske ni undrar?
Ja, det undrar jag också höll jag på att säga... Men det är ett kosttillskott som ska vara bra för ledernas funktion, kroppens kollagenproduktion och bindväven. Alltså bra för huden och lederna bland annat.

En kompis till mig var med i en artikel om just det här kosttillskottet, och i den artikeln berättar hon om att hon haft väldigt ont i ett knä en tid, men att smärtan försvann efter bara 2 dagar när hon började äta det här kosttillskottet!
Jag har ju (som ni vet om ni följt min blogg ett tag) väldiga problem med smärta i mina fötter, vilket gör att jag har svårt att gå några längre sträckor, plus att jag har artros framförallt i min vänstra tumme med smärta och minskad funktion som följd. Så när jag läste den här artikeln så tänkte jag att det här skulle kunna vara nåt även för mig! Så snabbt som attan beställde jag en burk, och har nu tagit den första kapseln! Hjälp mig att hålla tummarna för att det hjälper! Jag är såååå trött på att ha ont hela tiden!
Självklart kommer jag att berätta för er hur jag upplever preparatet och om det funkar även på mig! Stay tuned! (TIPS: Prenumerera på bloggen, så missar du inget!)

Anneli.

Inga kommentarer: