Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 7 juli 2016

Börja ladda Catharina!

Nu du Catharina! Nu är det dags att du laddar, för nu är jag redo för dig! ;o) ♥ :P

Jag har länge vetat att jag kommer att spendera ett par veckor i Stockholm den här sommaren, bara inte exakt när. Men nu är det bestämt! Jag åker ner på onsdag i nästa vecka (13/7) och blir kvar några dagar in i augusti.

När jag är nere i Stockholm så är det "obligatoriskt" att jag träffar min kära Ärke-polare Catharina. Och att träffa henne brukar ofta innebära långa promenader genom Stockholm.
Förra sommaren höll jag nästan på att avlida för att jag hade sååå ont i fötterna efter vår framfart på stan, så det kanske inte är så konstigt att jag varit ganska orolig för hur det ska gå med mina stackars onda fötter den här gången. Dessutom är jag lite orolig för att det ska bli för varmt för min smak, för jag har riktigt svårt med värme tyvärr! (Är det över 24 - 25 grader så orkar jag typ ingenting mer än dricka kallt vatten och käka glass...)

För att förekomma och förbereda mig så mycket som står i min makt, tog jag stora plånboken - aka Janne (blink, blink) - med in till stan igår för att shoppa lite. Och detta var vad jag kom hem med:
2 par byxor, typ Haremsbyxor i tunnare tyg, 6 par tunnare sommarstrumpor, ett 4-pack med nylonstrumpor och det viktigaste av allt: ett par mjuka, luftiga promenadskor! Så nu du Catharina; nu är jag redo för dig! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: