Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 3 juli 2016

Hurra va' jag är gla'

Nånting (i min värld) fantastiskt har hänt! Jag vågar inte riktigt tro att det är sant... Men igår... eller rättare sagt i morse (sisådär vid 04.00-tiden) när jag gick och lade mig så slog det mig att lite trött som jag varit under hela lördagen har jag inte varit på flera månader! Alltså; inte en enda gång efter att jag vaknat vid 10-snåret längtade jag efter att gå och lägga mig! Det är STORT i min värld!

Idag sov jag till kl 11.00 men var relativt "pigg" (mitt pigg är förmodligen inte ditt pigg...) när jag vaknade, och jag har fortfarande inte haft en tanke på att jag vill gå och lägga mig! Vad händer? Håller jag på att bli normal?? (Hahaha... Normal... Jo säkert...! :P )

Men det här känns heeelt fantastiskt, vilket ni kanske kan förstå! Det känns som att jag håller på att få mitt liv tillbaka! Fast... jag vågar inte riktigt hoppas allt för mycket... Men bara att jag nu har haft 2 dagar som varit utan "dimma"... Wow...! Jag kan inte säga nåt annat! :o) Jo: Carpe Diem! Det gäller att passa på att njuta när man har bra dagar!
Jag vet inte om det här beror på frekvensmedicinen jag håller på att ta. Den kanske håller på att "kicka in" äntligen? Jo, jag tror nog att det är den som gör sitt jobb...! :o)

Nåt annat som är lite roligt är att just idag är det 23 år sedan Janne och jag förlovade oss! ♥ Och den gulleplutten (säg inte till honom att jag kallar honom så! Män vill ju hellre bli refererade till manligare saker... stor... viril... Ja, ni fattar...!) ;o) men den gulleplutten hade plockat in jordgubbar till min frukost idag igen ♥ och idag gjorde jag en fruktsallad bland annat innehållande dem. Mums!
Och så gjorde jag en slags Raw, vegan, supergod vaniljsås med kolasmak som jag hade till, och den var verkligen "pricken över i" ska jag säga! Recept hittar ni HÄR på min gröna blogg.
Till sist så kan jag som ni ser inte låta bli att lägga in ett par foton på min Schersminbuske som blommar så fint och doftar så fantastiskt! Föreställ er hur ljuvligt det är att sitta bredvid den och äta frukost! Mmm... Sämre kan man ha det!
Här ovan en bild på samma gren som jag fotat alla de andra gångerna jag lagt ut bilder på Schersminen. Nu blommar den verkligen för fullt! ♥

Men nu har jag inte tid att sitta här och häcka! Jag ska ringa till en kompis och sen fixa mig lite middagsmat! Så... Over and out för denna gång!

Anneli.

Inga kommentarer: