Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 24 juli 2016

Husarrest, dag 2

Idag har jag mer "normalont" i mina fötter så det har nog gjort susen att ha husarrest! Lite svullen är jag fortfarande, men det är inget ovanligt att jag är det, så all is well! Eller iallafall som det brukar... Men för säkerhets skull stannar jag inne minst en dag till, för jag märker att jag inte har några marginaler... :o(

Gårdagens blogginlägg avslutades ju med att jag skulle gå ut i köket och laga lite middag, och det var precis vad jag gjorde! :o) Gott som tusan blev det!
Tur för mig att jag efter alla år med massa ungar inte vet hur man lagar mat för en person bara, för det här räckte till precis två måltider vilket betyder att jag inte behöver laga mat ikväll - bara värma! :o)
Jag tror att jag saknar Adalet (min språkkompis), för jag fick för mig att jag skulle äta med pinnar, precis som jag alltid gör hemma hos henne! ♥

Idag har jag dristat mig till att diska, vilket mina fötter förbjudit mig att göra ett par dagar. Som "belöning" efter jag var klar satte jag mig sen i en fåtölj med benen på en fotpall och så började jag sticka på en ny Bambudisktrasa av det allra sista garnet. Jag har inte tagit nåt kort på det, för det är inte så mycket att visa upp än... Inte för att det har hindrat mig förut, men jag tänkte visa vad jag gjorde efter att jag stickat lite istället:
JAG TOG OSKULDEN PÅ MINA NYA FÄRGPENNOR! :o)
Än så länge bara de "vanliga", alltså inte metallic-pennorna, för dem tänkte jag spara till en annan bild.
Jag tycker att man klart och tydligt ser var jag färglagt med de nya pennorna; det är liksom "mustigare" färg där! Håller ni inte med!?! De färgpennor jag har hemma är ju bara ungarnas gamla färgpennor från skolan som jag har fått ärva. De här nya är bättre märker jag..! Ja, det kostar väl inte på ungarna mer än nödvändigt i skolan kanske..! :P

Nu tänkte jag sätta mig och sticka lite mer medan det finns gott om dagsljus. När man med ålderns rätt börjar bli lite "skumögd" gäller det att passa på! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: