Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 31 augusti 2010

Jobbigt besked

Här kommer ett snabbt blogginlägg om dagen so far. Katta kommer om en stund för att ge mig en Ortobionomibehandlig och det ska bli sååå skönt och är antagligen väldigt välbehövligt!!

I förmiddags var jag tillbaka på Avesta lasarett för att ta bort Holter-EKG:t och göra arbetstestet.
Testresultatet var ganska nedslående...! :-(
För det första orkade jag inte cykla alla 6 minuterna - efter 5 minuter höll jag på att avlida!! Testet var mycket jobbigare än vad jag förväntat mig, eftersom motståndet hela tiden ökade men jag skulle hålla samma fart.
Under tiden jag cyklade mättes mitt blodtryck och hjärtat övervakades. Blodtrycket var bra - övertrycket pendlade mellan 100 - 110 vilket är "bra men lite lågt". Hjärtat däremot.... Aye Caramba!! Inte bra...! Läkaren sa att jag med största sannolikhet även har kärlkransförträngning. Jag vet inte ens vad det är, bara att det ger ökad risk för hjärtinfarkt. Läkaren skrev ut blodförtunnande medicin (som jag just nu inte kommer ihåg vad den heter), men jag vill inte äta mer medicin!!!
:´-(
När min PSYCH-K-kompis kommer hit (kanske imorgon. Hoppas, hoppas!!) så ska hon få hjälpa mig att kolla om den nya medicinen är bra för mig med hjälp av muskeltest. Är den inte det tänker jag banne mig inte äta den!!
Jag har fått reda på att Omega 3 är blodförtunnande och jag ska försöka ta reda på om jag kan äta mer av det istället. Jag äter redan linfröolja, men det kanske inte räcker??

Ja det är mycket att ta reda på, särskilt eftersom jag inte litar på läkare och deras slentrianmässiga utskrivning av kemiska, kroppsfrämmande mediciner...! Det MÅSTE finnas nåt naturligt man kan göra!! Om nån av er som läser min blogg har nåt tips så tar jag mer än gärna emot dem!! Vad som helst - bara det är vegetariskt och naturligt!!

Nu ska jag ut i min lilla arbetslägenhet och göra iordning massagebänken till Katta kommer, och förbereda fika till ikväll när ett gäng kompisar kommer hit på lite "samkväm"!

Anneli.

måndag 30 augusti 2010

Avesta lasarett, avd 7

Denna dag började med att jag vägde och mätte mig. Det är ju måndag!!
Resultatet: ½ cm mindre runt midjan och 2 hg mindre i vikt! Alltid nåt! :D Sen väntade en frukost-proteindrink och ett besök på Avesta lasarett för att bli kopplad till ett s k Holter-EKG, d v s en 24 timmarsregistrering av mitt hjärta. Imorgon ska jag tillbaka för att ta av EKG-apparaten och göra ett arbetstest, vilket innebär 6 minuter på en träningscykel medans hjärtat blir kollat för att se hur det "sköter sig" under ansträngning.
Sen kommer jag att bli kallad till hjärtspecialist på Falu lasarett, men jag vet inte när. Det visar sig! Det är skönt att jag blir ordentligt utredd så att jag kanske kan få en mer effektiv medicin, eftersom den jag äter nu inte hjälper särskilt bra!

I eftermiddags kom kompisen Katta och de två tjejerna som jag ger PSYCH-K-balanseringar, och precis som förra måndagen gav Katta dem Ortobionomibehandling och jag PSYCH-K-balanseringar. Det var deras 6:te gång hos mig och nu ska de sammanfatta sina upplevelser och vad de tycker att PSYCH-K har hjälpt dem med så att jag kan ha det som referenser! Men först om ett par veckor - så att de balanseringar vi gjorde idag får "sjunka in" och ge effekt (eller vad man nu kan kalla det för...).

Kommer ni ihåg att jag för en tid sen skrev om att jag fick besök av Ola Björkman som bl a håller på med blodanalys och Tft, och att han tog blodprov på mig och gav mig en Tft-behandling (och jag PSYCH-K-balanserade med honom). Det var meningen att jag skulle fylla i ett par papper om min hälsa som han mailat mig och skicka till honom, men min skrivare har krånglat, så jag kunde inte skriva ut de där papprena förrän igår. Idag skickade jag äntligen iväg dem till Ola, så jag hoppas att jag snart får veta vad han såg i blodanalysen! Det ska verkligen bli spännande!

Nu väntar sängen! Ska ju upp rätt tidigt imorgon!

Fridens Liljor!!

Anneli.

söndag 29 augusti 2010

Har man hälsan, är man miljonär..

..sa alltid min mamma. Men jag förstod inte förrän jag själv blev sjuk!

Socialstyrelsen rekommenderar oss att äta minst ½ kg frukt och grönt varje dag. Gör DU det? Jag vet att jag inte gör det, i alla fall! Speciellt inte sen jag började med LCHF-kosten...! Men inte så ofta innan dess heller...!

Varför är det så viktigt att äta frukt och grönsaker?
Ja, ni vet säkert svaret - det här med antioxidanter, vitaminer och mineraler, och matspjälkningsfrämjande enzymer om det inte är uppvärmt - men hjälper det att vi vet?

De flesta av oss är så stressade att vi inte orkar tänka! Vi hoppas på att vi får i oss tillräckligt och hoppas på att få vara friska...!

Ett par kompisar till mig har i många år levt till största delen på Levande Föda, d v s vegansk kost där man inte värmer upp maten, utan äter den rå. De gör verkligen jättegod mat, och de är nästan aldrig sjuka! Faktiskt så får man leta länge för att hitta nån som är piggare och friskare än de två!
När jag själv i perioder varit "duktig" och ätit nyttigt, med frukt eller grönt till varje måltid så har jag också märkt av det på hälsan!

Så varför lever vi då inte som vi vet är bra för oss? Jag har tyvärr inget svar på det, men tror att stressen de flesta har i sitt liv är en starkt bidragande orsak! Även alla frestelser som finns i form av sötsaker, snabbmat och portionsrätter i frysdisken på affären!

Egentligen är det inte klokt att vi inte tar bättre hand om oss - speciellt i dessa tider när maten inte ens innehåller lika mycket näring som den gjorde förr - innan jordarna blev så utarmade av konstgödning och stordrift!

För min del är jag såå glad att jag har Kyäni's produkter! Jag har verkligen märkt skillnad på före och efter jag började med Kyäni Sunrise! Trots alla mina diagnoser har jag blivit mycket piggare! Och jag kommer inte ens ihåg när jag var sjuk senast!! :D

Vill Du göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att ta kontakt med mig!!Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!Välkommen i teamet!

Anneli.

lördag 28 augusti 2010

Kattutställningar...

är ingenting för mig!! Nu har jag varit på en för första gången i mitt liv - och det gav inte mersmak!!

Gubben och jag åkte till Gävle idag för att bevista denna kattutställning och hälsa på en av utställarna som vi köpt en kattunge av för ett par månader sen.
Gubben min har nämligen startat en kattuppfödning med Norska Skogkatter. (Ytterligare ett jobb In Da House!!) I skrivandets stund har vi 5 katter, varav en är en vanlig huskatt och de andra fyra är Skogisar. Alldeles nyligen hade vi 5 kattungar också, men de är alla sålda nu till nya hem.

Men kattutställningar var det...! Det verkar vara ett "onödigt ont" i kattuppfödningsbranchen tyvärr. Det är naturligtvis min åsikt - andra verkar älska det!
Det jag inte gillar med utställningar är att det ska putsas, borstas, sprayas och grejas med katterna för att de ska visas upp från deras bästa sida - enligt människorna... Katterna själva tror jag inte bryr sig! Och vad är det för läskig spray som bortas in i pälsen, och sedan slickas av när katten tvättar sig? Det kan bara inte vara nyttigt att få i sig!!
Vissa saker som vi människor bestämmer är rastypiskt för en ras, är egentligen helt sjukt!! Jag tänker då närmast på Perserkatter och deras framavlade extremt korta nos som bl a gör att de får svårt att andas och äta/dricka! Alltså - det är ju inte riktigt sunt!!
Men det finns säkert bra saker med utställningar också! Jag kan bara inte komma så många just nu...!

Nä, nu ska jag inte sitta här och vara negativ!! :D Jag ska nog läsa lite mer i Skaldemans bok som jag skrev om i gårdagens blogginlägg. Återkommer med en "recension"/reflektion om nån dag eller två!

Fridens liljor!

Anneli.

PS. Här är adressen till min mans katteri: http://kornsvede.se DS.

fredag 27 augusti 2010

Bilder och blåbär

Dagens blogginlägg får börja med ett foto på min sånglärka till tvillingsyster som jag skrev om igår.
Fotot är tagen på en spelning hon och hennes band Pralin hade den 26/12 -09 i Borlänge. Och om nån nu undrar; vi är inte speciellt lika!!
Idag var gubben och jag in till stan för att handla och på Hälsokostaffären köpte jag Björksocker. SVINDYRT!!!!! 750 g kostade 175 kr!!! Helt sanslöst dyrt - särskilt med tanke på att man tar lika mycket av björksockret som av vanligt strösocker! Men det innehåller nästan inga kolhydrater och är t o m BRA för tänderna!! Jag tänkte använda det till nåt LCHFgodis till mig och till chokladbollar till pojkarna. Snacka om att man får äta med andakt!!
Vi var även in på Bibioteket för att låna nedanstående bok. Det ska bli spännande att se om jag kan få några svar på varför det är så svårt för mig att gå ner i vikt och kanske kan jag få några tips som funkar på mig! Jag har inte alltför stora förhoppningar i och med att jag vet att Skaldeman är helt inne på köttmat och det är ju som bekant inte jag...! Men jag dissar inte nåt förrän jag har bildat mig en egen uppfattning! "Recention" kommer!!
Nu ska jag ut i köket för att "rädda" lite blåbär från att hamna i en paj pojkarna håller på att baka! Jag vill ju också få smaska på blåbär - utan att få i mig massa kolhydrater! :D
Det är Mannen och yngste sonen som varit ute i blåbärsskogen och nu kommit hem med sin skörd!
Oh, va' gott det ska bli!!
Anneli.

torsdag 26 augusti 2010

En sånglärka på besök

Den eländiga huvudvärken från igår stannade envist kvar även idag! Usch!! Jag som nästan aldrig brukar ha huvudvärk!! Envis som en åsna är jag också och vägrar ta huvudvärkstabletter!! Men jag la mig en stund på eftermiddagen och vilade i alla fall!! Så nattsudd är inte att tänka på i natt!! Nä, jag tänkte vara "duktig" och komma in i duschen och sen isäng så fort jag har postat det här blogginlägget!

Imorgon förmiddag kommer de som är i min grupp på Socialt företagarkursen hit så vi kan ha ett möte. Vi ska finslipa våra olika idéer om vilket slags företag vi kan tänka oss att ha! Det är faktiskt riktigt roligt!

Det här med sånglärkan på besök som jag skrev i titeln kanske ni undrar över!?!
Jo "sånglärkan" är ingen mindre än min tvillingsyster!! Hon sjunger jämt och ständigt och hon har den vackraste av röster!! Just nu tränar hon in en musikal som hon ska vara med i. Sen har hon faktiskt ett eget band också som både sjunger coverlåtar och skriver lite eget!

Men nu har hon åkt hem, och jag har kollat mina mail och skrivit det här blogginlägget, så nu ska jag göra processen kort med mig själv och se till att komma i säng!!

Good night Sweden - where ever you are!!

Anneli.

onsdag 25 augusti 2010

Klagolåt.

Natten till idag sov jag jättedåligt! Bl a för att mitt hjärta "jävlades".
Idag har jag varit trött och hängig hela dagen - med en huvudvärk som heter duga, hjärtat som slår på alla vis utom som det ska och en trötthet som jag inte kännt på länge!! Skönt att dagen snart är över!! Hoppas på en bättre dag imorgon!

Trots ovanstående elände var jag på Socialt företagar-kursen i förmiddags och hade en PSYCH-K-balansering på eftermiddagen. På kvällen kom min "PSYCH-K-kompis" och vi balanserade varandra. Min eländiga huvudvärk släppte faktiskt lite under balanseringarna - förmodligen för att vi balanserade med positiva påståenden om stresshantering. :D

Nu väntar välförtjänt horisontalläge! Hoppas jag får sova bättre inatt!

Anneli.

tisdag 24 augusti 2010

En rätt slö dag...

Som titeln till detta blogginlägg redan avslöjat så har jag haft en rätt slö dag! Jag håller på att läsa en bok som jag har lånat på biblioteket och som är väldigt intressant!
En av författarna är Dr Bruce Lipton - samma forskare som skrivit boken "Tro, dogmer och biologi" och i den rekommenderar PSYCH-K. Till skillnad från den boken har den jag läser nu - Spontaneous Evolution - Our positive future (and a way to get there from here) - inte kommit ut på Svenska, så jag läser den på orginalspråket Engelska. Vissa ord och uttryck är svåra, så jag sitter med en Engelsk-Svensk ordbok i högsta hugg, men det går bättre och bättre att hänga med ju mer jag kommer in i den!
Jag har inte läst tillräckligt långt i boken för att kunna recensera den, men den är väldigt intressant och läsvärd!! Och hoppingivande för mänskligheten och vår världs framtid! Jag rekommenderar den varmt!

Anneli.

måndag 23 augusti 2010

Måndag igen!

Här kommer en uppdatering av mått och vikt från i morse:
Mått: ½ cm mindre än förra måndagen! :D
Vikt: 4 hg mindre än förra måndagen! :D
Alltid nåt! :D

Idag har Katta varit här igen. Jag hann precis ge henne Healing i 40 minuter innan de andra tjejerna dök upp, och precis som i fredags gav jag den ena PSYCH-K-balanseringar medan Katta gav den andra en Ortobionomibehandling och sen bytte vi!
Båda tjejerna var mycket nöjda med Ortobionomibehandlingen de fick förra veckan, och den ena tjejen var faktiskt helt lyrisk över den förbättring hon upplevde! Härligt!! :D

Vi har bokat in även nästa måndag, men då är det sista gången jag gör PSYCH-K-balanseringar gratis på dessa två - de har då varit hos mig 6 gånger! Sen ska de summera ihop sina resultat och upplevelser, och sammanställa dem så jag får referenser! :D

Anneli.

söndag 22 augusti 2010

Resultat!

Jag har upptäckt en sak som jag blir väldigt glad över! Utan att ha tänkt på det så har jag märkt att några av alla de PSYCH-K-balanseringar jag hittills har gjort faktiskt har gett resultat!
Innan jag ger några exempel så vill jag förtydliga att ibland ger balanseringarna omedelbar effekt och ibland tar det längre tid. Ibland behöver man göra flera påståenden runt samma sak innan det ger resultat och ibland kanske det inte har nån (märkbar) effekt alls - eller tar lång tid och behöver många olika påståenden. Det är olika bl a beroende av områdets komplexicitet.
Having said that, så har jag balanserat för att "få tummen ur..." vilket jag kan ha svårt för. Bl a har jag gjort påståenden som: "Jag tycker om att vara fysiskt aktiv" och "Jag tar med glädje itu med saker på en gång". De som känner mig vet att jag inte är en fysiskt aktiv person och att jag har väldigt lätt för att skjuta upp saker och ting! Eller hade...! På sistone har det faktiskt blivit rätt bra fart på mig, och framför allt har det blivit mycket lättare att göra vad det nu är jag behöver göra på en gång, istället för att säga att jag gör det sen...! Jag märker faktiskt en klar skillnad!! :D
Jag märker skillnad inom andra områden också, men det tänker jag inte skriva om här på bloggen - det känns lite för privat!

Flera av dem som jag har PSYCH-K-balanserat har rapporterat resultat också! Det handlar bl a om att bli mer bestämd och stå upp för sig själv, bättre sömn, större kontroll över sig själv och tillvaron, bättre självförtroende och självkänsla, äta nyttigare o s v.
De tre tjejerna som jag ger gratis balanseringar för ju "dagbok" och vi ska sammanställa dem sen för att se vad de har upplevt för effekter! Det ska verkligen bli spännande!! Jag återkommer om det när sammanställningen är gjord!

Anneli.

lördag 21 augusti 2010

Mitt allra heligaste!

Idag har jag varit ute i min lilla lägenhet som jag nyligen berättade om och fotograferat så ni får se lite hur jag har det! Där mediterar jag och har mina PSYCH-K-balanseringar och Sorgbearbetningskurser bl a. (Sorgbearbetning kommer jag att berätta om i ett kommande blogginlägg). Den lägenheten är mitt allra "heligaste" - där jag kan dra mig undan, där jag överlever!
Första bilden är tagen i vardagsrummet. Den vackra väggmattan med svanarna är arvegods från min mamma och de två tavlorna är målade av en kompis till mig!

Den andra bilden är på det lilla köket, taget ifrån vardagsrummet med ryggen åt soffan ni såg på första bilden. Täljstenskaminen eldar jag i på vintern och den ger så skön värme och stämningsfullt sken! Dessutom är det en glashäll uppepå som jag när jag ändå eldar brukar koka tévatten på!

Nästa bild är inifrån sovrummet mot väggen till vardagsrummet. Bordet är faktiskt min farmors vardagsrumsbord!! Dukarna på det likaså!

Sista bilden är också från sovrummet som ni ser! Vad man inte ser i bild är tvåvåningssängen som står till höger sett från denna bild. Så 4 personer kan utan problem sova över här!
Tavlan på Jesus har jag också ärvt av min mamma. Under några tonårsår satt den på väggen i mitt rum i mitt föräldrahem - inte för att jag är religiös (för det är jag inte) utan bara för att jag tycker så mycket om den!

Ja, nu har ni fått ett litet smakprov på hur jag har det in da house!

Anneli.

fredag 20 augusti 2010

Healing, PSYCH-K och Ortobionomi

Morgonen började med att min kompis Katta kom hit för att ge Ortobionomibehandlingar till två av de tjejer som brukar komma till mig för PSYCH-K-balanseringar. Men innan de kom så var det meningen att jag skulle PSYCH-K-balansera Katta.
Katta blev påkörd bakifrån när hon var ute och körde i onsdags (och killen som körde på henne smet!!!), så hon hade fortfarande ont i kroppen efter den smällen! Vi bestämde att jag skulle ge henne healing istället och det var nog ett bra val!!
Sen kom de två andra och medan Katta behandlade den ena med Ortobionomi så gjorde jag PSYCH-K-balanseringar med den andra - och sen bytte vi så de fick både/och! :D

På måndag gör vi samma sak igen, med den lilla "justeringen" att Katta ska försöka hinna med att ge mig en Ortobionomibehandling också!! DET ser jag fram emot!! :D

Nu har jag fått en liten förklaring på vad Ortobionomi är för något och ska försöka återge det till er:

Ortobionomi är en mjuk behandlingsform där man letar efter rörelsen i muskeln och arbetar med den - aldrig emot!!
Syftet är att släppa muskelspänningar som hindrar en leds naturliga rörlighet. Då man i behandlingen får de muskulära spänningarna att släppa påverkas även kotor, leder och ligament, och därmed förbättras rörligheten.
En del kallar metoden för "Den mjuka kiropraktiken".
Behandlingen är till stor hjälp för de som har: ryggont, värkande axlar och nacke, sträckningar, ömmande muskler, diffus värk, mus/tennisarm, inflammerade muskler/muskelfästen, huvudvärk mm.

Vill ni komma i kontakt med Katta så når ni henne på tel nr: 0760-46 68 81.

Fridens Liljor!!

Anneli.

torsdag 19 augusti 2010

Ett stulet blogginlägg

Ekomuffin/Vera skrev idag på sin blogg:

I Sverige kan vi köpa ca 4 liter bubbelvatten för ca 50 kr. För samma pris kan du ”köpa” 4 500 liter rent vatten åt barnen i Pakistan. Visst är det en bättre investering?! Dessutom kan du göra det direkt via din mobil SMSa LIV till 72 900 och ge 50 kr till UNICEF. Behöver du ens fundera?

Jag kan inte annat än "stjäla" hennes bloggpost och posta den här på min blogg! Tänk så lätt det kan vara att göra gott för sin omvärld!!

Anneli.

onsdag 18 augusti 2010

Socialt företagande - nåt för mig?

Jag har ju redan berättat om kursen i Socialt företagande som jag går, och idag var det dags för 2:a kurstillfället i "fas 3". Det är nu vi ska försöka välja vilken typ av företagsverksamhet vi vill driva, skriva en företagsbeskrivning, fila på en budget, leta lokal, göra marknadsundersökningar mm, etc, osv...!
"Min" grupp består av 6 kvinnor som alla är intresserade av ekologiska produkter och naturligt leverne. Ja, nu ska jag ju inte avslöja vad vi har för planer, men att det har med naturliga, miljövänliga grejer att göra kan jag ändå skvallra om!! :D

Samtidigt som jag går den här kursen så funderar jag på vad jag verkligen vill.
Vad JAG vill...
Åh!!! Jag vill ju så mycket!!!

Som det är nu så har jag min verksamhet hemma. Eller nästan hemma...! Därav namnet på min blogg; Anneli In Da House!

Tvärs över gräsmattan från huset vi bor i har vi en lada och i den ladan har min man och svärfar byggt en jättefin liten lägenhet på 2 rum, kök och badrum - helt modernt och fullt utrustat - och det är där ute jag håller till!
Jag trivs superbra med att ha 30 sekunders gångväg till jobbet och jag ÄLSKAR att vara där ute i min lilla lägenhet - eller REPRESENTATIONSVÅNING som jag skämtsamt kallar den för!! ;-) MEN, vi bor på landet - ca 10 minuters körväg till civilisationen (Avesta) och med bussförbindelser som är under all kritik!! Man måste helt enkelt ha bil för att ta sig hit!
Av den anledningen så funderar jag på att försöka hitta en lokal i stan. Men en sån kostar pengar, och då måste jag veta att jag får in kunder så det lönar sig! Åh!! What to do, what to do...?!?
För att komplicera saken ytterligare så beror det ju också på vad det blir av det Sociala företagandet. Om det blir vad vi plannerar att det ska bli, kommer jag inte ha varken ork eller tid till så mycket egen verksamhet! Jag står som en åsna mellan två hötappar!!

Hörni; det här tål verkligen att tänkas noga på!! Jag återkommer om detta när jag kommit på nåt svar eller nåt nytt!!
Tills dess:

Fridens liljor!!

Anneli.

tisdag 17 augusti 2010

Läggdags!

Här kommer ett snabbt blogginlägg innan jag intar horisontalläge! Imorgon måste jag opp i ottan så jag hinner till kursen i Socialt företagande som startar kl 9.00!
Efter kursen ska min grupp ha möte och sen följer en av tjejerna med mig hem för PSYCH-K-balanseringar! Har jag tur så hinner jag hem och pussa på mina pojkar innan nästa PSYCH-K-evenemang: d v s min kompis som jag gick kursen med kommer hit så vi kan balansera varandra! När jag ska hinna med att få i mig nån mat vet jag inte, men det blir nog proteindrinkar hela dagen - det går fortast och är lättast!! :D

Hör ni, allvarligt talat: Ta och kolla på det där viktprogrammet som jag länkade till igår och kom tillbaka hit och skriv era åsikter, insikter, funderingar, farhågor, reaktioner och egna erfarenheter!! Jag är verkligen genuint intresserad av era... ja, allt ovan nämnda!! Vore kul att få igång en diskussion i ämnet i fråga!! Och alltid lär vi oss något!! :D

Så, vad väntar ni på?? Scho, scho!! Scrolla ner till förra blogginlägget, klicka på länken, titta på alla 6 delarna, kom tillbaka hit och SKRIV!!! (Snälla.....!!)

Anneli.

måndag 16 augusti 2010

Spännande information!

Hej igen!!
Jag hade verkligen inte tänkt att min blogg skulle handla så mycket om vikt och viktnedgång, men det här kan/vill jag inte undanhålla er!!
Nu har jag, tack vare att någon svarat på en kommentar jag skrivit på en annan blogg, fått spännande info om viktnedgång och hur det funkar!!
Jag köper inte rakt av vad dessa "experter" kommit fram till - ni vet, som man frågar får man svar och hade man frågat på ett annat sätt/från en annan utgångspunkt så hade också svaren kanske blivit annorlunda. MEN; 2 saker framför allt tar jag med mig från programmet:

1. Jag kommer inte dricka riktigt lika mycket vatten längre och framför allt bara ta små klunkar i taget!!

2. Äta mera soppor!!

Klicka på länken (eller kopiera och klistra in i adressfältet) och titta på alla 6 delarna av programmet så kommer ni att förstå varför och själva kunna bilda er en egen uppfattning!! Skriv gärna och kommentera och vädra era åsikter sen!! Jag är verkligen jätteintresserad av vad ni tycker!!

http://www.youtube.com/watch?v=sSm1dWjMGeM&feature=related

Fridens liljor!!

Anneli.

Inte lika kul idag...

Hallå i cyberspace!
Måndag igen. Vägning och mätning igen. Inte lika roligt idag... Måttbandet var tillbaka på förförra veckans siffror (d v s + ½ cm mot förra måndagen) och vågen visade på 7 hg upp. Jaha... *Suck*
I ärlighetens namn så begriper jag inte hur min kropp och metabolism funkar - eller INTE funkar...!

Ni behöver inte tro mig, men jag har verkligen skött mig exemplariskt i veckan som gått och t o m druckit lika mycket vatten varje dag som jag gjorde under detoxkuren!
Men å andra sidan så är det precis så här det har sett ut hela tiden; att jag pendlar upp och ner, fram och tillbaka! Och min erfarenhet är att skulle jag väga mig imorgon eller övermorgon igen så kan det mycket väl hända att de där 7 hektona är borta!! Det är ju över tid det visar sig hur det egentligen går!!

Den enda teori jag har är faktiskt att jag får i mig för lite mat/näring! Min kropp är inställd på brist och vågar inte släppa på reserverna, och sånt kan ta låång tid att förändra! Så jag fortsätter som jag gör nu, möjligtvis med tillägg av ett till mål med min proteindrink per dag!

Anneli.

söndag 15 augusti 2010

KALAS!! :D

Hej i bloggosfären!!
Nu har vi haft kalas här in da house!! :D
Sonen fick frukost och presenter på sängen och på eftermiddagen när farmor och farfar kom mumsades det på läckerheterna här ovan!
Men ståndaktiga Anneli åt förstås inte av det ni ser på bilden - förutom att jag tog undan av grädden och hade till mina hallon som jag tog ut från frysen (för ute på buskarna är de slut nu)!

Denna tårta är favoriten i det här huset och den är superenkel att göra!! Nån som vill ha receptet? Här kommer det:
Cappucchinotårta.
1 förpackning marängtårtbottnar
3 dl vispgrädde
Cappucchinopulver - så mycket som du skulle använda till 1 ½ kopp färdig cappucchino.
Ja, det är bara att vispa grädden med cappucchinopulvret i och varva med marängbottnarna! Sen är det bara att äta och njuta!! :D
Dagens tårta är dekorerad med flagad choklad och 16 röda vinbär (i brist på tårtljus!).

Min käre make äter inte bullar och tårtor och sånt, men han hade varit ute och plockat blåbär och gjorde sig en blåbärspaj! Jag snodde ca 1 dl blåbär av honom och de mumsade jag i mig med en skvätt vispgrädde alldeles nyss! Inte helt fel det heller, men hallon är godare enligt mig!

Nä, nu väntar sängen! Imorgon har jag 2 PSYCH-K-balanseringar och innan dessa vill jag hinna meditera! NATTI, NATTI!! Zzzzzz......!

Anneli.

lördag 14 augusti 2010

Längtar till måndag...

Idag har jag bl a förberett för näst yngste sonens 16-årsdag imorgon. Han önskar sig min supergoda marängtårta till eftermiddagsfikat, och det ska han förstås få! Bullar har jag kvar i frysen sen dotterns student så dem tar jag fram imorgon bitti!
Sonen vill inte ha nån fest, men mina svärföräldrar kommer hit och två av mina utflyttade barn är här och hälsar på så det blir lite kalas i alla fall!

Jag har gjort en liten justering i min nya morgonrutin som jag skrev om för några dagar sen. Jag har lagt till 3 - 4 mandlar eller paranötter till Kyäni Sunrisen och vattnet. Tror det kan vara bra med lite fett och proteiner så där direkt på morgonen också.

Min Detoxkur är avslutad nu; tog de sista tabletterna i torsdags. Jag kan inte påstå att jag har märkt nån skillnad på före och efter, mer än att toabesöken ökade drastiskt för att jag drack så mycket vatten!! Men det kan ju ha hänt positiva saker i kroppen även om jag inte känner det. Vi får hoppas på det!!

Jag har förresten varit "duktig" och druckit lika mycket vatten som under Detoxkuren de här dagarna och jag ska verkligen försöka fortsätta med det!!

På måndag morgon ska jag väga och mäta mig igen och jag är riktigt spänd på att se hur det har gått denna vecka - det kan inte bli måndag fort nog!! Fast först blir det kalas!! :D

Anneli.

fredag 13 augusti 2010

Rocka fett!

Nu har jag kommit hem från mitt besök i Stockholm. Det har varit jättetrevligt att umgås med syrran - det blir inte så ofta! Min tvillingsyster var också på besök i Stockholm och kom till oss en stund på kvällen.

Det blev sent innan vi till slut kom i säng, och ni vet hur det är när man sover borta: det blir inte så mycket sömn när man inte är van vid sängen, ljuden och i detta fall; att det inte fanns rullgardin i rummet jag sov i! Så nu är jag supertrött!! Och inte nog med att jag är trött av sömnbrist - det var 28 grader varmt i Stockholm och min AC är sönder i bilen och det är inte såå lockande att köra med öppna fönster i rusningstrafiken ut ur stan... Ja, ni fattar: DET VAR VARMT!!! Men det var 3 saker som ändå var på plussidan:

1. Min vattenflaska!! (Utan den hade jag avlidit!!!)

2. Min son!!! (Jag berättade ju i förra bloggposten att han skulle följa med hem!)

3. Min bilstereo!!! CD-spelaren spelade Riktigt Rackarns Hårdrock!!

Det som är extra roligt med att åka bil med min äldste son är att vi har samma musiksmak och han klagar aldrig på volymen!! :D

Jag älskar Hårdrock - gärna på hög volym!!
I våran familj är det bara äldsta dottern som inte är Hårdrockare, men det är äldste sonen och jag som är de riktiga nördarna!!

Om du skulle se en mörkblå SAAB som förmodligen kör för fort, med två långhåriga typer som headbangar i framsätet - då har du antagligen sett oss!! ;-)

Så vad spelade vi då?? Bland annat det här:
(Det kanske inte låter så mycket Hårdrock till att börja med, men lyssna vidare bara...!)

Anneli.

onsdag 11 augusti 2010

Socialt företagande

Fråga: När blir det någonsin som man tänkt sig?
Svar: IDAG!! :D

Igår skrev jag ju i mitt blogginlägg om mina planer för idag - och tänk att det har blivit just så också!! :D Det är banne mig inte ofta!!! :D

Jag tänkte att jag skulle berätta om kursen jag var på imorse.
Det är alltså en kurs i Socialt företagande.
Ett socialt företag tillhandahåller i första hand tjänster, men det måste inte vara så - det kan vara inom massa olika områden. Tanken är att man går samman flera stycken och bildar ett kooperativ/ekonomiska förening.
Det som är så bra med det är att man skapar sitt eget jobb utan att man måste bli egenföretagare - man blir helt enkelt anställd av föreningen och den är en egen juridisk person. Riktigt smart om man hittar några som man vill sammarbeta med och som vill samma som man själv!
Jag kan inte avslöja vad "min" grupp har för affärsidé - sånt håller man alltid hemligt så ingen stjäl den, men OM/NÄR vi sjösätter företaget så lovar jag att berätta om det!! :D

Om DU skulle vara intresserad av att vara med på en kurs i Socialt företagande, så ring din kommun; det ska finnas såna här kurser i alla kommuner har jag hört!

Imorgon efter lunch åker jag till Stockholm. Jag tänker inte ta med mig datorn och har ingen tillgång till nån annas dator medan jag är där. Jag vet inte om jag hinner blogga något innan jag åker, men annars gör jag det när jag kommer hem igen på fredag!

Förresten så ska min äldsta son följa med mig hem, för på söndag fyller min näst yngste son 16 år!
T-Å-R-T-A!!!
(Fast inte för mig! Jag hittar på nåt LCHF-mums till mig!!)

Fridens Liljor!!

Anneli.

tisdag 10 augusti 2010

Bråttom, bråttom!

Idag blir det bara en snabb-snabbis in på bloggen!! Jag har inte tid att sitta här och blogga! Ikväll får jag hit lite gäster/kompisar!! Så jag måste fixa och dona lite innan de kommer!!

Resten av den här veckan har jag massa saker inbokade, bl a en tripp till Stockholm på torsdag - fredag! Jag ska hälsa på min äldsta syster som åker till Indien snart! Hon har en lägenhet i Kerala där hon bor minst ett halvår om året, så då vill jag så klart passa på och träffa henne innan hon åker!!

Imorgon börjar jag andra delen av kursen i Socialt företagande. Har jag berättat om den?? Hmmm... Minns faktiskt inte, men jag ska försöka skriva om den här fram över!
Sen på eftermiddagen kommer min kompis Katta hit för att ge mig en ny Ortobionomibehandlig, och på kvällen kommer min PSYCH-K-kompis hit så vi kan balansera med varandra!! :D

Fullt ös - medvetslös!!

Anneli.

måndag 9 augusti 2010

Måndag = vägning och mätning!

Jaha, då är det måndag igen! Och ni vet kanske vid det här laget vad det innebär! Om inte så har ni en ledtråd i titeln på detta blogginlägg! ;-)

Väckarklockan väckte mig kl 8.30 och efter min "morgonprocedur" var det dags att ta fram måttbandet och vågen. Och idag var det mycket roligare än förra måndagen! Måttbandet visade på ½ cm mindre midjemått och vågen att jag blivit ett helt kilo lättare!! :D Tjohoo!!
MEN: jag brukar svaja 1 kg upp - 1 kg ner, 2 kg upp - 2 kg ner, så det säger inte mycket egentligen!
MEN 2: Så "lite" som jag vägde imorse har jag inte vägt sen jag passerade den siffran på väg upp i vikt för några år sen, så det känns i alla fall roligt! :D

Min hjärtläkare ringde mig imorse också! Han har skickat en remiss till Falu lasarett, men innan jag får komma dit så vill de att jag gör ett s k arbetsprov; d v s cyklar på en träningscykel i 6 minuter kopplad till en pulsmätare, och att jag har gjort ett holter-EKG, d v s en 24-timmarsregistrering av hjärtverksamheten. Vet inte riktigt när jag kommer att få göra det, men läkaren skulle ringa mig om 3 veckor igen så jag antar att det är inom den tidsrymden. Under tiden ska jag fortsätta att äta min hjärtmedicin.
Jag har fortsatt att fundera på hur jag ska göra med Kyäni's Body FX, och just nu lutar det åt att jag väntar tills jag är färdigutredd. Har jag väntat så här länge med att börja ta det så kan jag vänta några veckor till!

Jag har även haft mina PSYCH-K-tjejer här idag! Alla tre märker att nånting händer tack vare balanseringarna och alla tre vill fortsätta komma! :D
Och själv fullständigt ÄLSKAR jag att hålla på med PSYCH-K!! Det är verkligen nåt jag vill fortsätta med och kunna försörja mig på! Som det är nu så får jag inte in en spänn - men jag får värdefulla erfarenheter och referenser, och det är inte illa det heller! :D

Anneli.

söndag 8 augusti 2010

En ny morgonrutin

Ska försöka hinna skriva ett blogginlägg mellan att de nykokta vinbären rinner av och tills jag behöver gå ut i köket och ha i sockret och koka saft av dem!
Mina 2 hemmavarande grabbar har plockat röda och svarta vinbär i vår trädgård för de ville ha saft! Och saft blir det!!

Som ett led i mina tappra försök att gå ner i vikt har jag bestämt mig för följande förändringar av min morgonrutin:

1. Vakna senast halv 9 på morgonen, så att jag i lugn och ro kan "göra min morgontoalett" och hinna få i mig frukost före kl 10.00! (Ja, jag tar lite tid på mig på mornarna...)

2. Alltid ha en Kyäni Sunrise och en flaska vatten stående i badrummet så att jag direkt efter jag har borstat tänderna kan få näring i mig + börja dricka vatten på en gång.

I två mornar nu så har jag gjort så och faktiskt hunnit få i mig en dryg halvliter vatten redan innan jag kommit ner i köket!! :D Till saken hör att jag inte är så himla duktig på att dricka vatten, så jag behöver göra allt jag kan för att underlätta för mig själv!

Jag vet inte egentligen hur metabolismen fungerar när man äter LCHF-kost, men när jag åt "vanligt" förut så tjatade min dietist om att jag måste äta nånting direkt när jag vaknar! Detta för att kicka igång förbränningen så fort som möjligt. Jag tänker att det kanske funkar så även när man äter LCHF och därför har jag bestämt mig för ovanstående förändringar. Vi får väl se vad det kan tänkas ge!

Nu måste jag gå ut i köket och ta hand om saftkokningen!!

Vill Du göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att ta kontakt med mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!
Välkommen i teamet!

Anneli.

lördag 7 augusti 2010

Hjärtsvikt suger...

Jag vet inte vad som varit med mig idag: jag har varit så extremt trött nästan hela dagen!
En orsak kan var mitt hjärta - tycker inte att medicinen hjälper som den ska. Hjärtspecialisten som undersökte mig häromsistens ringde äntligen upp mig igår, efter 3 dagars väntan. När jag beskrev hur det är så blev han bekymrad och sa att han måste tänka på det över helgen och återkomma nästa vecka. Men han kommer remittera mig vidare till Falu lasarett sa han.

Jag står i valet och kvalet om hur jag ska göra... Jag funderar på om jag ska börja ta Kyäni Body FX som bl a är muskelavslappnande - och hjärtat är en muskel!! Tänk om det kunde hjälpa!?! Det är ju så bra för massa annat också (se kortpresentationen i högra kolumnen eller gå in på länken till Kyäni), men... å andra sidan ska jag kanske vänta tills jag är färdigutredd som jag tänkte från början...!
Jag vet varken ut eller in! Jag får fundera på det!

Anneli.

fredag 6 augusti 2010

En välförtjänt slö dag!

Idag har jag bara tagit det lugnt! Det behövde jag efter gårdagen! Bl a så mediterade jag i 45 minuter och det var precis vad jag behövde!

De senaste dagarna har jag satt väckarklockan på 8.15, vilket är tidigt för mig som gärna sover till 10.00...!
Imorse tog jag liite sovmorgon; till kl 9.00 men min plan är att varje dag vakna så att jag hinner äta frukost före kl 10.00 för att kunna kicka igång förbränningen och se om det kan göra nån positiv skillnad för vikten! Ska försöka att komma upp till 8.30 om morgnarna i alla fall! Och komma isäng lite tidigare...! DET blir en utmaning!!

För ganska många år sedan - när jag fortfarande gav Nyårslöften - så lovade jag mig själv att gå och lägga mig dagen före jag skulle gå upp; d v s före midnatt. Men inte fasen lyckades jag med det...! Men jag känner att det är dags att damma av det gamla löftet nu och ta ett krafttag!

Vilket betyder att detta blogginlägg inte blir längre än så här!! Jag har lite bloggar och mail att kolla innan klockan blir för mycket! :D

Fridens Liljor!

Anneli.

torsdag 5 augusti 2010

Trött, slut och helt färdig!!

Wow, vilken dag jag har haft! :D Trots att jag är såå himla trött så sitter jag här med ett stort leende på läpparna!

Dagen fick en rivstart när hon som skulle komma kl 10.00 för en PSYCH-K-balansering ringde och sa att hon nog inte kunde komma - hennes bil låg nämligen i diket en bit härifrån! Hon hade åkt för långt och skulle vända genom att backa in på en grusplan men missbedömt hur brett det var och åkt ner i diket med bilens bakände! Som tur var blev hon inte skadad!
Jag slängde in mig i min bil och åkte till där hon var och tillsammans letade vi upp en kille med traktor som hjälpte henne att dra upp bilen - som var mirakulöst oskadd (så vitt vi kunde se)! Sen åkte vi hem till mig och PSYCH-K-balanserade ända tills den här killen jag berättade om igår kom inkörande på gårdsplanen med sin motorcykel!

"Den här killen" som kom heter Ola Björkman, håller till i Västerås och Stockholm och håller på med Tankefältsterapi (Tft) och blodanalys bl a.
I 3½ timme pratade vi och jag gjorde några PSYCH-K-balanseringar med honom och Ola tog blodprov på mig för en blodanalys och gjorde en Tft-behandling på mig! Svaret på blodanalysen får jag om några dagar - det ska verkligen bli spännande!

Förutom att det var intressant att prata och byta erfarenheter och metoder med Ola så var det också jätteroligt - vi skrattade båda en hel del! :D
Tack för att du kom hit, Ola! You made my day!! :D

Så som ni förstår så har denna dag känts som en riktigt bra dag; spännande, givande och rolig! Inte konstigt att jag är så trött!

Men innan jag somnar med pannan på tangentbordet så ska ni få Olas hemsideadress:
http://www.tft.se/

God Natt på er allihopa!!

Anneli.

onsdag 4 augusti 2010

Ortobionomibehandling mm

Idag skulle jag ju berätta om Ortobionomibehandlingen jag fick igår, och ärligt sagt så vet jag inte riktigt vad jag ska säga! Jag är inte helt säker på att jag vet vad det var jag var med om!!
Alltså... Min kompis Katta tryckte försiktigt på olika triggerpunkter på kroppen och sen gjorde hon ett slags muskeltest med hjälp av mina fingrar istället för som man gör i PSYCH-K - med ena armen. Jag fick sätta ihop tummen och långfingret så att det blev ett "O" och sen försökte Katta dra isär fingrarna. Om hon inte kunde det , d v s att jag var stark så var det bra, men kunde hon dra isär fingrarna så hade jag en obalans. Och så höll hon på och tryckte försiktigt på massa olika punkter på kroppen. Det var varken skönt eller obehagligt - det är svårt att beskriva...!
Nåt annat hon gjorde var att "dra" ut mina ben, höfter och skulderblad så att de kom helt i linje med varandra och efter behandlingen så var jag väldigt mjuk i hela kroppen - och är fortfarande, mer än ett dygn senare!!
Ev ska jag få en ny behandling på måndag eller tisdag igen! :D Det ser jag fram emot!!

Killen som skulle komma idag och byta tjänster med mig, d v s jag gör PSYCH-K med honom och han gör Tft på mig, ringde återbud imorse. Det förstod jag redan innan han ringde att han skulle göra, för jag visste att han skulle åka motorcykel hit och eftersom det skulle regna mest hela dagen så frågade han om det var OK att han kom imorgon istället och det var det ju självklart!! Det är inget kul att åka hoj när det regnar!!

Min dag imorgon börjar med att en tjej kommer hit för PSYCH-K och när vi är klara avlöser den här killen henne!!

Ännu en rolig, spännande dag imorgon, alltså!! :D

Anneli.

tisdag 3 augusti 2010

PSYCH-K, Tft och Ortobionomi

Hej på er allihopa!! :D

Idag har jag haft två PSYCH-K-balanseringar på förmiddagen! Det var samma tjejer som var här i fredags som jag berättade om. De tyckte båda att det hade hänt saker på de dagar som gått sen dess!
Som jag berättade i fredagens inlägg så får de ju gå gratis mot att de för lite dagbok om vad som händer och det hade de gjort också! Och som sagt; båda hade upplevt positiva förändringar kring det vi balanserade för!! :D
Nästa balansering med dem kommer att bli på måndag. Det ska bli spännande att se vad de upplevt till dess!! :D

I eftermiddag kommer en kompis hit och ska ge mig en Ortobionomibehandlig! Fråga mig inte vad det är, för jag har ingen aning!! Det enda jag vet är att det är en slags alternativbehandling för att "hela" och rätta till saker i kroppen. Jag berättar mer för er imorgon - om jag överlever.... ;-)!

Jo men jag måste ju överleva, för imorgon blir en spännande dag det med, minsann!! Då kommer en kille hit som jag aldrig har träffat eller ens hört talas om, men som inte bara hört talas om mig utan även tagit kontakt för att få höra om PSYCH-K! Själv håller han på med nåt som heter Tft; Tankefältsterapi - ytterligare en spännande metod inom det alternativa! Jag föreslog att jag kan göra PSYCH-K med honom om han gör Tft på mig och det tyckte han var en bra idé! :D
Uppföljning om det kommer också imorgon!!

Så var här eller var fyrkantig!! ;-)

Ha det!!:D

Anneli.

måndag 2 augusti 2010

Förändringens vindar

Igår morse var det vägning och mätning på schemat! Men det var inget roligt!! Ingen förändring - what so ever!! Fast jag varit så "duktig", d v s tagit mina proteindrinkar och druckit 2,5 liter vatten varje dag + mina detoxörttabletter! Bara detoxtabletterna brukar man ju gå ner lite av och vatten dricker jag knappt vanligtvis (dricker mest té), och att dricka vatten om något brukar ju sätta fart på saker och ting! Men inte på mig...! MORR!!

Men ger upp - det gör jag inte!!

Av detoxkuren har jag förrestan precis halva kvar och det är ju tack var den som jag dricker så mycket vatten. Men jag tänker att jag ska försöka fortsätta med det även efteråt. Kanske inte så mycket som 2½ liter då, men i alla fall nån liter om dan!!

När jag hade kommit så här långt på detta inlägg så fick jag ett telefonsamtal från min ena storasyrra och vi kom bl a att prata om det jag just skriver om här på bloggen; att försöka gå ner i vikt! Hon berättade om nåt hon sett på TV härom veckan om överviktiga och där de konstaterat att pulverbantning och dieter inte funkar! Vad som däremot funkar är att tänka positivt, göra roliga saker för sig själv och äta på bestämda tider! Extra viktigt var det att alltid äta frukost före kl 10.00!
Hmmm...! Jag försöker tänka positivt och att göra roliga saker, men när äter jag nånsin frukost före kl 10?? Aldrig!! Jag har för hoppningsvis vaknat till kl 10!!
Äter på regelbundna tider är inte heller nåt jag är känd för att göra...!
KAN det vara nyckeln till framgång för mig; att äta frukost tidigare och att äta på regelbundna tider. Det är ju värt att testa!! Men det blir tufft...! Ett helt liv på "lösa boliner" vad gäller mattider tar nog sin tid att förändra...!!
Om jag inte PSYCH-K-balanserar mig för det!!
JA!! Vilken brilliant idé!! :D Tror nog jag får ta och göra det!! Och när jag ändå håller på kan jag ju ta tag i mitt nattsudderi också! Då blir det ju om inte annat lättare för mig att komma upp i tid till min tidigarelagda frukost!! WOHOO!! Eller nåt...!

Är det nån som är intresserad av att se hur det går så kom ihåg att det är på den här bloggen man får reda på det!! :D Be here or be square!!

Anneli.

PS. Meningen var ju att detta blogginlägg skulle börja med ordet "Imorse", men p g a oförutsedda telefonsamtal hann tiden springa iväg över midnatt och jag fick gå tillbaka och ändra inledningsordet till "igår morse"! Ja, så kan det gå!! DS.

PS 2. Tiden som står här under stämmer inte!! Klockan var 00.43 när jag publicerade blogginlägget, men det ser ut som att jag publicerade det "rätt" dag - vilket jag alltså inte gjorde! Mysko...! DS.

söndag 1 augusti 2010

Varför MLM och varför Kyäni?

När jag började skriva på den här bloggen så tänkte jag att det skulle vara en slags "affärsblogg" som skulle handla om hur det är att jobba hemifrån med ett MLM-företag. Jag borde fattat att det inte skulle bli riktigt så (knowing me ;-)!

Mitt första och största intresse är hälsa på alla plan, och visst - arbete och pengar är också viktigt för att må bra, men har man inte den fysiska hälsan så falerar resten också, på olika sätt och i varierande grad för olika individer!

MLM-businessen har många kritiker, varav de flesta egentligen inte har förstått idén, vågar jag påstå. Men jag har inget intresse av att debattera MLM-företagens vara eller inte vara; det är ett fritt land och var och en gör som den vill! Men MLM som företeelse har växt nåt enormt på de typ 60 år som gått sen det första MLM-företaget startade, och det fortsätter att växa!

MLM står för Multi Level Marketing och kallas också för Nätverksmarknadsföring och för Folkets företagande.
Folkets företagande är en rätt bra benämning på det tycker jag, för det är den "lilla människans" chans att skapa sig en egen business och inkomst!
Det finns en hel uppsjö av MLM-företag och jag har blivit erbjuden så många att jag tappat räkningen!! Så varför valde jag just Kyäni??
Det har flera orsaker. En är att några av mina s k uplines i ett annat hälsoinriktat MLM-företag jag var involverad i ville byta till Kyäni och ville att jag skulle haka på dem. Dessa personer har blivit mina vänner och är också väldigt kompetenta och duktiga nätverkare, så efter lite betänketid sa jag Ja!
Men ett är säkert: Jag hade aldrig sagt Ja om jag inte hade kunnat stå för företaget, produkterna och marknadsföringen - det har jag alldeles för hög moral för!! För mig är det jätteviktigt att det är ett "schysst" företag med värderingar som motsvarar de jag har! Och det har Kyäni så vitt jag har kunnat ta reda på!

En annan anledning är att jag själv vill ha produkterna! Jag tycker de är helt outstanding!! Ja, eller i ärlighetens namn: Jag tycker att Kyäni Sunrise är helt outstanding!! De andra har jag ju inte provat själv ännu! Däremot hört vad andra säger och det har bara varit positivt!!
Det tog bara några veckor så märkte jag att Sunrisen hade effekt! Numera sover jag såå himla gott och är piggare än jag har varit på år och dar!! (Fast pigg är relativt - jag är fortfarande onormalt trött, men det är ju p g a mina sjukdomar och Sunrise är ju ingen trollerimedicin!!) Däremot så har jag sen jag började dricka Kyäni Sunrise blivit så pass mycket bättre att jag inte har fått ett enda sånt där otäckt hjärnsläpp där jag hör vad folk säger men inte kan koppla ihop orden till en mening - som om personen pratade ett främmande språk. Pretty amazing om nån frågar mig!! :D

En tredje anledning är att jag gärna vill hjälpa andra att må bättre. Det gör jag visserligen redan bl a med hjälp av
PSYCH-K, Sorgbearbetning och Healing, men Kyäni ser jag som ett bra komplement och det passar så bra in i det jag redan håller på med!

Sist men inte minst så vill jag tjäna pengar! Både för ren försörjning - men också för att jag vill ha "snuskigt" mycket pengar!! Inte för att jag behöver det för egen del, utan för att jag har sååå många olika projekt jag vill göra - och alla kostar massor av kosing!!
Bl a vill jag bygga upp och starta ett holistiskt Hälsohem som har humana priser så folk verkligen har råd att komma dit!
Jag vill bygga upp en SOS barnby i något land där det behövs, ett hem/verksamhet för uteliggare, ungdomsverksamhet, ålderdomshem med hälsohemsinriktning, driva kvinnoforum, en affär med bara ekologisk mat och andra miljömässigt försvarbara produkter, starta en snabbmatskedja med nyttig, ekologisk, vegetarisk mat....... Ja, ni hör ju! Jag kan blåsa hur mycket pengar som helst!!!

Man hoppas ju alltid på att vinna "storvinsten", men i väntan på den så får jag väl jobba ihop så mycket som jag kan på egen hand!! :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.